HOT NEWS: Tina Maria springer ud som fuldtidsblogger

Når den tidligere paradiso inden længe flytter til London, satser hun alt på bloggen.

Af Emilie Holm Egebro - 24. juni 2015 kl. 19:25

Den populære blogger Tina Maria er netop blevet HF-student. Det betyder også, at hun inden længe forlader Danmark og flytter til London, hvor kæresten Patrick allerede har boet et halvt år.
Hun har allerede helt styr på, hvad hun skal bruge fremtiden i London på, og hvis du er glad for at følge hendes blog, så har vi en god nyhed til dig. Hun vil nemlig leve af den på fuld tid.
–  Jeg er allerede blevet kontaktet af store PR-bureauer derovre, så det bliver super spændende. Jeg har jo kun været deltidsblogger på grund af min uddannelse de sidste to år – dog har jeg stadig levet godt af det, fortæller Tina Maria til Realityportalen.dk.
Ikke nervøs
Den tidligere vinder af ‘Paradise Hotel’ ved godt, at det er et stort spring, hun er ved at tage. Men det er slet ikke noget, der får nerverne frem hos hende.
– Jeg glæder mig til at kunne give mig fuldt ud til bloggen og se, hvad det kan bringe. Jeg er på ingen måde nervøs over, hvordan det kommer til at gå. Jeg har knoklet for min blog i snart tre år, og det går rigtig godt, siger hun.
– Min Instagram tager også fart, så jeg er sikker på, at det nok skal blive endnu bedre, når jeg kan give mig fuldt ud og endda også har mulighed for at komme ud til møder, events og andet, som jeg ikke har kunnet de sidste to år.
LÆS OGSÅ: Tina Maria om ‘Selvoptaget’: Sådan kommer man videre
Skal nyde livet og hinanden
Inden Tina Maria går igang med livet som fuldtidsblogger i England, skal hun dog først på en tiltrængt ferie med kæresten Patrick.

Tina Maria og kæresten Patrick (Foto: Privat)

Tina Maria og kæresten Patrick (Foto: Privat)


– Vi tager nok en tur til de græske øer og får nydt hinanden. Vi har boet hver for sig i et halvt år nu. Det har gået rigtig fint, og vi har set hinanden tit både i Danmark og i London. Men vi har boet sammen i tre år, så vi glæder os meget til en tur til varmen og nyde hinanden, siger Tina Marie og slutter:
– Og derefter skal vi så genforenes i vores nye lejlighed i Hamstead i London, som vi flytter ind i den 15. juli.
LÆS OGSÅ: HOT STUFF: Tina Maria i video for Gina Tricot
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.