HOT NEWS: Tina Lund har født - Her & Nu

HOT NEWS: Tina Lund har født

Springrytteren er blevet mor for anden gang.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. oktober 2016 kl. 09:06

Tina Lund og Allan Nielsen blev i går eftermiddag forældre til en lille pige. Hun vejede 3385 gram og målte 49 centimeter oplyser den nybagte mor i et Instagram-opslag. Parret valgte at dele den glædelige nyhed på Instagram, hvor man kan se et billede med to små fine babyhænder.
– Vi har det alle godt og glæder os til at hilse på venner og familie, skriver Tina Lund til billedet efterfulgt af en smiley.
Parret har i forvejen sønnen Louis, 4, mens Allan har tre døtre fra et tidligere forhold: Ida, Emma og Nanna.
LÆS OGSÅ: Tina Lund stråler: Se min store mave
LÆS OGSÅ: Højgravide Tina Lund afslører lillepigens navn
‘Jeg har altid ønsket mig to’
At Tina Lund er blevet mor for anden gang er en stor lykke for rytteren.
– Jeg har altid ønsket mig to. Det har bare aldrig passet ind i min karriere, men til sidst sagde Allan, at det skulle være nu eller aldrig. Han er jo ti år ældre end mig, sagde Tina Lund til HER&NU i juli.
Det er ikke blot nyheden om fødslen, som Tina Lund har valgt at dele på Instagram. Tidligere på måneden offentliggjorde Tina Lund datterens navn på det sociale medie.
– Lilly bliver navnet på vores datter. L ligesom Louis (min søn) nemt at sige på både dansk og engelsk. Opkaldt efter min mormor og min mor har det som mellemnavn. Vi synes det er et flot og sødt navn, skrev hun.
Parret bor til dagligt i Dubai, hvor den lille pige også er født.
Artiklen er oprindeligt bragt på herognu.dk
Se det søde billede på Instagram nedenfor:


LÆS OGSÅ: Gravide Tina Lund skal ikke føde i Danmark
LÆS OGSÅ: Danske sportsfolk i vild reality-overraskelse
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.