HOT NEWS: Tidligere realityvært med i 'Vild med dans'

Tv-værten skifter sjov og satire ud med dansesko.

Af Jonas Sand - 11. august 2018 kl. 14:55

Adam Duvå Hall bliver en af de modige dansere, der til efteråret trækker i danseskoene og kæmper mod hinanden i den nye sæson af ‘Vild med dans’. Det skriver TV 2.
Den sjove tv-vært, der bliver andet har stået i spidsen for programmer som ‘Fristet’ og ‘Jeopardy!’, er ellers normalt kender for spas og satire, men det er ikke den tilgang han har til ‘Vild med dans’.
– Selvfølgelig vil jeg have det sjovt, men jeg er ret ydmyg overfor, at jeg skal til at lære noget nu, og det glæder jeg mig helt vildt til, siger Adam Duvå Hall til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne bryder med kæresten
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
Den tidligere realityvært fortæller til mediet, at han især glæder sig til at lære at danse, og så håber han, at han ligesom mange andre af de tidligere deltagere kommer i god form under optagelserne. Han er dog ikke den eneste, der glæder sig.
– Min kone er helt vild, og hun synes, det er det bedste, der er sket for mig i rigtig mange år. Min mor glæder sig, hun er også fast seer. Jeg vil jo gerne have, at hun kan gå ud af en dør uden at bøje nakken i skam. Hende vil jeg gerne gøre stolt, siger han til TV 2.
Indtil videre ligger det fast, at Adam Duvå Hall får selskab af Signe LindkvistEmmelie de ForestEmil ThorupMolly EgelindSimon StenspilRosa KildahlLaila Friis-SallingRolf Sørensen og Lars Christiansen, når den 15. omgang af ‘Vild med dans’ løber over skærmen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i uvished: Valgt eller vraget
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har fundet kærligheden