HOT NEWS: Tidligere 'Paradise'-vinder er gravid - Her & Nu

HOT NEWS: Tidligere 'Paradise'-vinder er gravid

En yderst populær blogger og tidligere paradiso har netop afsløret, at hun er gravid.

Af Emilie Holm Egebro - 2. august 2016 kl. 11:42

I 2012 præsterede hun at vinde både Miss Paradise og ‘Paradise Hotel’. Sidenhen er hun blevet en populær blogger, og nu sker der endnu engang store ting i hendes liv. Smukke Tina Maria Hansen har nemlig i dag afsløret en dejlig nyhed.
– Jeg er gravid, så til januar bliver Patrick og jeg forældre. Vi er meget glade og glæder os til den spændende tid, som vi går i møde. Vi fandt faktisk ud af det, da vi var i Singapore for over to måneder siden, men så har vi holdt det skjult for alle på nær de nærmeste indtil nu, siger en glad Tina Maria til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det var planlagt i den forstand, at vi tog det lidt, som det kom. Hvis det skete nu, så skete det, og hvis det først skete om noget tid, så var det også fint. Men det kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen, da Patrick og jeg jo har været sammen i fire år.
LÆS OGSÅ: Tina Maria om at flytte til London: Det var en hård start
Jeg troede ikke på det
Da Tina Maria fik købt en graviditetstest og taget den hjemme på hotellet, var hun først i tvivl om, hvorvidt det virkelig kunne være sandt, at parret indenfor det næste år kan kalde sig forældre.
– Jeg troede ikke rigtig på det, fordi stregen var meget utydelig, men så viste det sig, at den var positiv. Vi blev simpelthen så rørte, og det var den vildeste rejse på vej hjem fra Singapore at vide, at nu havde jeg en lille baby i maven, forklarer Tina Maria og tilføjer:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe skal giftes
– Da vi kom hjem, fortalte vi det til vores familier. Det var vi faktisk nødt til, for vi bor jo hos Patricks forældre, og jeg fik slem kvalme, så det virkede lidt mærkeligt, hvis jeg bare gemte mig inde på værelset. Men vores familier blev simpelthen så overraskede, glade og rørte. Og de har virkelig glædet sig til denne dag, hvor det ikke længere er hemmeligt for alle andre.
Tina Maria og Patrick har endnu ikke fået at vide, om de skal have en dreng eller en pige. De vil dog meget gerne vide det, når det bliver muligt.
Du kan følge Tina Maria på hendes blog HER!
Se billedet af Tina Marias mave øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se smukke Tina Maria folde sig ud
LÆS OGSÅ: Tina Maria: Sådan er det at være tilbage i Danmark
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.