HOT NEWS: 'Teen Mom'-stjerne vinder sine døtre tilbage

2015 var et rædselsår for Leah Messer, men 2016 er allerede startet meget bedre.

Af Jonas Sand - 31. januar 2016 kl. 14:55

Problemerne var mange for ‘Teen Mom’-stjernen Leah Messer sidste år, og det hele kulminerede, da hun i slutningen af året mistede forældremyndigheden over sine to tvillingepiger Ali og Aleeah, 5. Men 2016 er allerede startet meget bedre for den unge mor.
Hun har nemlig netop vundet en del af forældremyndigheden tilbage, så hun nu deler den med faren til pigerne, Corey Simms, der selv blev far igen sidste år. Det skriver US Weekly.
Leah Messer får pigerne hver torsdag til mandag, hvor hun så afleverer dem til Corey, der har dem de resterende dage. Derudover får Corey Ali og Aleeah én weekend om måneden, og udfaldet af sagen er noget, der glæder den unge mor.
– Leah har det fantastisk. Hun var sikker på, at hun ville få ret, og at hun dermed ville få forældremyndigheden tilbage, siger en kilde tæt på Leah til mediet.
En kilde tæt på Corey Simms fortæller, at faren også har det fint med resultatet, og at parterne nåede til enighed om en aftale, som var bedst for dem alle. Derudover fortæller kilden, at Leah aldrig gik efter at fjerne børnene fra Corey.
– Hun søgte på intet tidspunkt om fuld forældremyndighed. Hun vil have, at pigerne får lov til at se deres far, slår kilden fast over for mediet.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor mistede forældremyndigheden: Nu bryder hun tavsheden
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne indrømmer utroskab
LÆS OGSÅ: Efter grove beskyldninger: ‘Teen Mom’-deltager risikerer fyring
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.