Sugar og Knaldperlen: Sådan går det i dag

Det er kun gået én vej, siden Kia og Walid officielt blev kærester.

Af Jonas Sand - 11. juli 2015 kl. 9:30

Da Kia ‘Sugar’ Sødergren og Walid ‘Knaldperlen’ Bechara meldte sig til Kanal 5-programmet ‘Kongerne’ var det langt fra med den idé, at de skulle finde kærlighed. Alligevel endte det sådan, og selv om parret nærmer sig sin første årsdag, så har forholdet aldrig været bedre.
Kia afslører nemlig, at hun tilbage i februar skiftede de københavnske gader ud med den nordjyske by Brønderslev, hvor hun flyttede sammen med Walid. Og her har hun fundet sig til rette efter en hård start.
-Det går rigtigt godt mellem mig og Walid. Jeg elsker at have Walle ved mig hver dag. Vi har fundet ud af, at vi faktisk kan sammen og har formået at få en hverdag til at fungere sammen, fortæller en lykkelig Kia til Realityportalen.dk.
Tilbageblik: Se Knaldperlens vilde scorerejse
Tænkte sig ikke om

Kia og Walid

Der er stor lykke hos Kia og Walid, der er kommet tættere på hinanden, efter de er flyttet sammen. (Foto: Privat)


Den store afstand gjorde det svært for parret, og derfor skulle Kia ikke tænke længe over det hele, da mulighed for at flytte opstod.
– Før så vi kun hinanden i weekenderne, og jeg syntes, at det var lidt hårdt. Flytningen skete meget, meget hurtigt. Pludselig forsvandt København bare, og jeg fik ikke rigtigt tænkt nogle tanker omkring, at flytte fra storby til bondegård, siger ‘Kongen’.
LÆS OGSÅ: Kia om kærestens exit: Knaldperlen ER ‘Kongerne’
Hårdt tilvænning
For en bypige som Kia krævede det en del tilvænning, før hun for alvor faldt til i den lille nordjyske by. Især fordi hele hendes omgangskreds stadig holder til i hovedstaden, men det lykkedes for hende i sidste ende.
Efter at jeg er flyttet væk fra venner og familie, hvilket er hårdere ind man lige tror, så har det også været en udfordring for mig og Walle. Pludselig havde jeg kun ham, og han skulle beskæftige mig, så det hele ikke bliver så ensomt herovre.
– Det har faktisk gjort, at vi er kommet meget tættere på hinanden og kender hinanden bedre end før. Så det er kun gået den rigtige vej. Heldigvis, fortæller Kia.
LÆS OGSÅ: SÅÅÅ SØDT: Knaldperlen og Kia er hamrende forelsket
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.