HOT NEWS: Stolt Linse får sin egen duft

Den populære realitystjerne fuldender en gammel drøm.

Af Mikkeline Andersen - 17. september 2014 kl. 17:51

Paris Hilton, Victoria Beckham og Katy Perry har alle gjort det. Udgivet en parfume. Nu kan Bryggens dronning tilslutte sig rækken af kendisser, hvis fans kan tage deres idols yndlings duft med i byen.
– Hvilken pige kunne ikke tænke sig sin helt egen duft? Jeg kan ikke rigtig sige, hvad det betyder for mig at have min egen duft, men jeg kan i hvert fald sige, at jeg er stolt. Den dufter bedre, end jeg kunne have drømt om, fortæller Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mopper afslører bagsiden af tv-medaljen
En barnedrøm

Foto: Scandlines

Foto: Scandlines


For et år siden arbejdede Linse ved Kerim, der er chef i Bordershop. Det var i den forbindelse, at der for alvor kom gang i planerne om ‘by Linse’. Men ideen er ikke ny. Slet ikke.
– Ideen har jeg haft, siden jeg var omkring 12 år. Jeg glæder mig til at høre damernes mening om den, siger hun.
Til oktober udkommer duften i Danmark. Indtil da kan den købes for 199 kroner på Scandlines færger, skriver Linse på sin fan-side.
LÆS OGSÅ: Linse: Jeg elsker livet på Bryggen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.