HOT NEWS: Stephanie Stars datter jagter modeldrømmen

16-årige Daniela vil gerne være et kendt ansigt i modebranchen.

Af Mikkeline Andersen - 20. oktober 2014 kl. 11:55

Hendes mor er et kendt ansigt i realityverdenen, og nu håber Daniela Cipuah på at blive et kendt ansigt i modelverdenen. Derfor har Stephanie Stars datter meldt sig til en konkurrence, hvor hun kan komme til at repræsentere Casting Crème Gloss, afslører hun overfor Se & Hør.

Foto: SBS

Stephanie Star er stolt af datteren. (Foto: SBS)


– Jeg har villet være model i fem år, siden jeg var 11 år. Jeg er betaget af moden, og så er det at være foran kameraet lidt sjovt – jeg har prøvet det lidt med min mor, siger Daniela til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ugens ‘Topmodel’-gæstedommer: Camilla Vest
Har mors støtte
I konkurrencen leder de efter to piger, der skal repræsentere makeup-mærket og være ansigtet udadtil.
– At vinde er alt for mig. Det vil være en drøm, der går i opfyldelse, og samtidig kan jeg komme i hænderne på modefotograferne og dens verden. Jeg tror på, det er en overfladisk verden, men med min rolle og personlighed, gør jeg den kantet og personlig, siger Daniela.
16-årige Daniela har stor opbakning hjemmefra.
– Min mor har opdraget mig italiensk. Hun passer på mig, jeg bliver set, forstået og hørt. Hun støtter mig mig i alle mine valg, hvis de er sunde. Jeg har altid hendes fulde opbakning, så min mors støtte betyder ekstremt meget for mig.
missglossy kan du læse mere om konkurrencen og afgive din stemme.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem er din ‘Topmodel’-favorit?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.