HOT NEWS! Skatter skal giftes igen

Michael Sommer fra ‘Gift ved første blik’ og ‘Ex on the Beach’ er blevet forlovet med sin kæreste Maria, efter han i dag gik på knæ og stillede hende det helt store spørgsmål.

Af Lykke Buhl - 26. juni 2020 kl. 16:22

Michael Sommer – der fik kendenavnet ‘Skatter’, da han blev gift for rullende kameraer i ‘Gift ved første blik’ – skal giftes igen. Han har nemlig i dag først på eftermiddagen været på knæ for kæresten gennem syv måneder, Maria Hjort Kronholm, og fået et stort, rungende ja.

– Jeg har det sindsygt godt nu, og jeg er glad for, at det lykkedes alt det, jeg har planlagt, og at hun blev glad. Jeg var nervøs hele formiddagen, fortæller nyforlovede Michael til Realityportalen.

Herunder kan du se Marias smukke diamantring, som Michael friede til hende med.

Maria elsker sin smukke diamantring, som Michael friede med (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

“Vil du ikke nok gifte dig med mig?”

Det var nemlig ikke så lidt af et frieri, Michael fik stablet på benene. Maria og Michael er ved at filme et tv-program om parforhold, og i den forbindelse var de denne eftermiddag taget ud ved forlystelsesparken Bakken for at ride på heste.

– Pludselig stiger Michael af hesten, og jeg tror, der er noget galt, for han ser meget nervøs ud. Men så tager han så sådan en hvid æske op af lommen, og så siger han: “Jamen skat, det er bare fordi, jeg så godt kan lide dig! Så vil du ikke nok gifte dig med mig?” og så gik han på knæ og åbner æsken, og der ligger den smukkeste diamantring, jeg nogensinde har set. Han har virkelig været god til at vælge, fortæller Maria, der til daglig arbejder som smykkedesigner, til Realityportalen.

– Det var det smukkeste frieri, og jeg kan ikke tro, det virkelig skete! Jeg græd virkelig meget! Jeg er utrolig taknemlig, han er den dejligste mand, jubler en lykkelig Maria.

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da en tydelig berørt Maria netop havde takket ja til Michaels frieri

Det var ikke nemt at holde tårerne tilbage for Maria, da hun lige var blevet friet til af Michael (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

En ekstra romantisk gestus

Men de romantiske overraskelser sluttede slet ikke med frieriet. Parret tog nemlig ind på Bakken bagefter, hvor der pludselig dukkede kærkomne gæster op.

– Bagefter kom venner og familie og ønskede tillykke, og vi skålede i champagne, og bagefter gik han ud efter endnu en overraskelse: Min drømmehest, en palominofarvet vallak, fortæller Maria.

– Jeg var fuldstændig i chok – at han både frier og giver en hest på samme dag, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, griner hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hot ‘Ex on the Beach’-par går hver til sit

Michael mener dog ikke, at mindre kan gøre det for hans elskede forlovede.

– Jeg er så sindssyg glad for hende, hun er mit livs kærlighed, så hun skal have alt, siger en lykkelig Michael.

Herunder kan du se en berørt Maria med sin nye hest, hun fik af Michael efter frieriet

Maria med sin nye drømmehest (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Sandra har mistet sine børn: Smerten sidder i mig

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold