HOT NEWS: 'Sister Wives'-datter venter barn

Familien består i øjeblikket af én mand, fire koner og 18 børn – og nu kommer det første barnebarn.

Af Jonas Sand - 25. november 2016 kl. 14:55

Siden 2010 har tv-seerne fulgt med i livet hos Kody Brown, hans fire koner – Jenelle, Robyn, Meri og Christine – og i alt 18 børn i programmet ‘Sister Wives’ (Én mand – fire koner) på TLC. Nu er der endnu et barn på vej til familien, men denne gang er det ikke Kody, der er faren. Han skal i stedet være morfar.
Det er nemlig hans datter Maddie, 21, som han har med Janelle. Tidligere i år blev hun gift med kæresten Caleb Brush, og til maj næste år kommer parrets første barn så til verden. Det afslører det lykkelige par i en video, som TLC har lagt ud i forbindelse med den nye sæson, der kommer til de amerikanske tv-skærme 27. november.
– Vi skal have et barn. Babyen er sat til at komme til verden den 23. maj. Jeg tror, det bliver en dreng, og det tror Caleb også, men vi kender ikke kønnet endnu. Det er bare et gæt, fortæller det kommende forældrepar i videoen.
Maddie, der er familiens fjerdeældste barn, var den første i søskendeflokken på 18 til at blive gift, og nu bliver hun også den første til at få et barn, hvis alt går som planlagt.
LÆS OGSÅ: Ni hemmelige børn, stofmisbrug og pædofili: ‘Teen Mom’-stjerne taler ud i ny bog
Søde navne til bedstemødrene

(Foto: TLC)

Maddie og Caleb blev gift den 4. juni tidligere i år. (Foto: TLC)


Maddies barn kommer kun til at være omkring halvandet år ældre end Maddies yngste søster. Tidligere i år fødte Robyn nemlig datteren Ariella, og hele familiesituationen kan godt være noget forvirrende for dem alle. Men det har de tænkt på.
– Vi synes, at det vil være vildt sødt at have forskellige navne for alle bedstemødrene – som oma, grams eller babicka – bedstemor sagt på forskellige måder eller forskellige sprog. Men i sidste ende kan de selv få lov til at bestemme, hvad de vil kaldes, men min far (Kody, red.) vil formentlig være bedstefar, siger Maddie til PEOPLE.
Den kommende sæson af ‘Sister Wives’ (En mand – fire koner) kommer blandt andet til at handle om parrets sommerbryllup, mens seerne også kommer til at følge søsteren Mykelti Browns forlovelse med kæresten, Tony Padron.
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor gravid med ekskæresten
Herunder kan du se parrets annoncering af familieforøgelsen:
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor gravid med ekskæresten
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører kønnet: Vi venter en …
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-deltagere i slagsmål under optagelser
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.