HOT NEWS: 'Singleliv'-babe har født

‘Singleliv’-stjernen fødte for en måned siden en sund og velskabt pige.

Af Jonas Sand - 12. juni 2015 kl. 10:29

I starten af året fortalte vi her på Realityportalen.dk, at Line Pedersen – der i programmet var kendt under strippernavnet Jackie – fra ‘Singleliv’ var gravid. Men nu er graviditeten skiftet ud med barnegråd og bleskift.
For en måned siden fødte 29-årige Line nemlig en lille pige på 52 cm og 3900 gram, der har fået navnet Victoria Olivia Lykke Salomonsen. Det afslører den lykkelige mor over for Realityportalen.dk.
– Jeg fødte den 16. maj, og fødslen gik super godt. Jeg havde veer en nat herhjemme og tog på sygehuset nogle gange, hvor jeg blev sendt hjem igen. Jeg tog på sygehuset for sidste gang kl. 11 om formiddagen , og der gik ikke mere end halvanden time, så var hun ude, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Singleliv’-Jesper: Jeg har fået en kæreste

Jackie

Line er stolt af lille Victoria, og det forstår man vist godt. (Foto: Privat)


Alenemor
Faren til den nyfødte pige er 32-årige Martin Salomonsen, som Line mødte i Kanal 4-programmet ‘Singleliv’. De to er ikke længere kærester, men forholdet mellem dem er stadig fint.
– Den første tid har været helt fantastisk. Jeg har fået en dejlig sund og rask pige, og jeg er så glad os stolt over det. Vi er ikke kærester, så jeg bor alene med Victoria. Men vi har det super godt, og han og hans familie ser hende jævnligt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Jackie fra ‘Singleliv’ venter barn
Slut med strip
Line er i øjeblikket på barsel, men når det er slut, skal hun til at omstille sig. Stripperstangen bliver nemlig skiftet ud med bøger, når Line sætter sig på skolebænken næste år.
– Jeg har jo levet af strip, men jeg har ikke tænkt mig at genoptage jobbet som stripper, når min barsel er slut. Jeg søger ind på pædagog-uddannelsen til næste år, og jeg glæder mig meget til et roligt liv. Der har være knald nok på jo, griner ‘Singleliv’-pigen.

Men selv om det er slut med ‘Jackie’ og strip, så afviser den nybagte mor ikke, at vi igen får mulighed for at følge hendes liv på tv.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil score ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.