HOT NEWS: Silas Holst får nyt tv-program

Silas Holst kommer til at stå i spidsen for et nyt og spændende tv-format på TV3.

Af Louise Vilsbøl - 24. august 2018 kl. 18:30

Inden længe rammer et helt nyt tv-program skærmen på TV3, og det er intet mindre end Silas Holst, der står i spidsen for programmet, som Realityportalen tidligere har erfaret. Nu bekræfter værten dog selv sit nye program. ‘Vi er bare mænd’ er et format, som tv-kanalen selv står bag, og her møder Silas seks helt almindelige mænd, som alle kæmper med lavt selvværd.
LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift
Igennem et par måneder kaster han dem ud i lidt af hvert og gør sit bedste for at øge deres selvværd frem mod et mål, som for mændene er meget skræmmende.
– Så må det siges højt. Jeg har fået lov til at blive vært på et helt nyt program på TV3 – et program jeg er uhyggeligt stolt over at være en del af. ‘Vi er bare mænd’ er et program, der følger de seks modigste mænd, jeg nogensinde har mødt. Deres kamp for at bygge selvværd og selvtillid op. Jeg glæder mig som et lille barn, til I snart kan møde dem i jeres fjernsyn – og håber I tager godt imod dem. De er for vilde og et studie i vilje og i at omfavne livet på trods af udfordringer. Jeg holder vanvittigt meget af dem alle, og ved I også kommer til det, skriver Silas på sin Instagram.
Programmet kommer til efteråret på TV3, og ifølge Silas skulle der altså være al mulig grund til at glæde sig.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og ‘Paradise’-Nicolai: Klar til børn
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud: Derfor er vi uvenner