HOT NEWS: Sidney Lee og Natascha Linea kysser – igen

De to realitydeltagere udnyttede muligheden og tilbragte tid sammen i København, da de torsdag aften atter var samlet.

De unge mødre, Singleliv
Af Mikkeline Andersen - 11. maj 2015 kl. 10:27

Det gik ikke ubemærket hen, da Natascha Linea og Sidney Lee afslørede, at de havde hygget sig under lagnerne. Selvom den unge mor dengang understregede, at bandana-fyren ikke var kærestepotentiale, så har det ikke afholdt de to realitydeltagere fra at have været i nærkontakt endnu engang.

De unge mødre, Singleliv

Den unge mor er vild med sin gode ven Sidney Lee. (Foto: Privat)


– Sid og jeg kyssede efter støttefesten for Kræftramte Børn. Vi mødtes og hang ud sammen resten af natten sammen med min far, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Men vi havde ikke sex.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester- vi boller bare
Sætter pris på venskabet
I begyndelsen af Natascha Linea og Sidney Lees bekendtskab var de venner med fordele, som Natascha Linea udtrykker det.
– Han er mega flink, og vi har det jo pissehyggeligt sammen. Så jeg nyder da, når vi er sammen, også selvom vi ikke har sex, for det er jo ikke det, jeg kan lide, det er jo ham, siger hun.
Den unge mor understreger, at forholdet til Sidney Lee kun er på venneplan, men hun ved ikke, hvordan Sidney Lee ser på det.
Natascha Linea var ellers i et forhold med en fyr fra den lokale bodega, men det holdt ikke, og den unge mor er atter tilbage på datingmarkedet.
Se flere billeder fra støttefesten HER.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Skulle aldrig have medvirket i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.