HOT NEWS: Se 'Paradise'-vinderens nyeste tattoo

Monique von Appen har flere tatoveringer på sin krop. Nu har hun en mere.

Paradise hotel, robinson
Af Mikkeline Andersen - 29. juni 2015 kl. 19:19

Billedet af et øje, der har grædt, med teksten: “You can’t see the future with tears in your eyes” pryder Monique von Appens venstre underarm. ‘Paradise’-vinderen anno 2015 er mere end glad for sin nye tattoo.
– Det er en tekst, som jeg længe har villet have. Den betyder noget for mig, og så er det jo heller ikke helt løgn. Det er okay at græde, det gør vi alle. Men det hjælper jo ikke at blive ved at græde, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Monique indrømmer: Jeg er smaskforelsket i Mark

paradise hotel

Sådan ser Moniwue seneste tatovering ud (Foto: Privat/Facebook)


Første tatovering gik galt
Den nyeste tatovering er hverken Moniques første eller sidste, slår hun fast. Udover øjet på sin underarm har Monique fået malet sommerfugle på sin ryg sammen med sit efternavn, og på armen har hun fjer og sine søskendes forbogstaver.
– Jeg fik min første tus, da jeg var omkring 18 år. Det var på ryggen. Faktisk var det en ven, som fik lov at skrive mit efternavn, men den var bare så lille og, ja, ikke særlig køn, siger Monique og tilføjer:
– Så jeg gik til en rigtig tatovør, som har dækket den.
LÆS OGSÅ: Monique afslører: Vi har været sammen i Danmark
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.