HOT NEWS: Se det nye 'Paradise'-par

De var som bror og søster på ‘Paradise Hotel’, men nu er Malte og Nadia blevet kærester hjemme i Danmark.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. marts 2014 kl. 11:53

Først hørte vi om Amanda og Henrik, der efter dette års ‘Paradise Hotel’ fandt sammen og blev kærester. Og nu viser det sig også, at Malte og Nadia er blevet kærester efter opholdet på hotellet. Det afslører de begge over for Realityportalen.dk.
– Det er først nu her, vi har valgt at sætte en titel på det. Så det er super nyt. Vi har været vildt gode venner lige siden vi kom hjem fra Mexico og stille og roligt udviklede vores forhold sig, siger en meget forelsket Nadia til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Han er min bedste ven, og vi har det bare så super dejligt sammen, og så er han jo en lækkermås, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadia afslører endnu en hemmelighed
Drenge har en anden mentalitet

Det nyforelskede par, Nadia og Malte. (Foto: Privat)

Det nyforelskede par, Nadia og Malte. (Foto: Privat)


På hotellet blev Nadia præsenteret som lesbisk, og hendes daværende pigekæreste  Natascha var da også på hotellet. Men det afholder ikke Nadia for nu at have en drengekæreste.
– Der er ikke den store forskel på at være kæreste med en dreng eller en pige. Selvfølgelig er der en forskel, for drenge har en helt anden mentalitet. Men én ting er sikkert, piger bliver tøse-fornærmet, og det er slemt i et lesbisk forhold, og det slipper jeg for, griner Nadia.
Hun tror da heller ikke, at Malte tænker på det som et problem.
– Jeg tror, han har det fint med det. Vi har ikke snakket vildt meget om det, men han er altid frisk på at fortælle de typiske “så skal vi ha en trekant” jokes, siger en glad Nadia og fortsætter:
– Ingen kan forudsige, hvad der kommer til at ske. Men jeg håber på det bedste, og jeg elsker virkelig drengen, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Lesbisk kærlighed holdt ikke
Nadia er den smukkeste
Nadia er uden tvivl en flot pige, men han er også en flot fyr, ham Malte. (Foto: Bjørn Hvidsteen)

Nadia er uden tvivl en flot pige, men han er også en flot fyr, ham Malte. (Foto: Bjørn Hvidsteen)


Til Realityportalen fortæller Malte, at noget af det han faldt for ved Nadia, var hendes blik og smukke udseende.
– Det jeg faldt for ved Nadia, var hendes blik og hendes personlighed, som fanger en med det samme. Hun er cool og nede på jorden som mig selv. Men hun kan sgu også give den gas, når det er. Og udover det er hun den smukkeste og skønneste pige, jeg har mødt, siger en smakforelsket Malte, der fortæller, at følelserne først kom frem mellem parret, da de kom tilbage til Danmark
– I Mexico havde Nadia og jeg et “bror-søster” forhold, hvor vi fjollede og havde det super skønt. Men der var ingen følelser på den måde. Jeg prøvede flere gange at forklare hende dernede, at der nok skulle komme en dag, hvor hun ville gå fra at være lesbisk, til at være til mig. Men mange af gangene var det bare for sjov, fordi jeg vidste, hun var uopnåelig, griner Malte.
LÆS OGSÅ: Lesbisk lykke på ‘Paradise Hotel’
Mærkeligt at Nadias sidste kæreste var en pige
Det krævede øvelse for det daværende par ikke at kalde hinanden for skat. Foto: Bjørn Hvidsteen.

Nadia og Natascha var kærester  godt otte måneder. Forholdet sluttede kort før nytår 2013/2014. (Foto: Bjørn Hvidsteen.)


Selvom Malte på forhånd godt kendte til Nadias seksualitet, så er det lidt underligt for ham at tænke på.
– Det er selvfølgelig mærkeligt at tænke på, at Nadia’s sidste kæreste var en pige, men vi fungerer bare så godt sammen, at hun tænker på personlighed, frem for hvilket køn det er. Jeg elsker Nadia utroligt højt, og er så glad for, at jeg har lært hende at kende. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget hun betyder for mig, slår Malte fast.
Se ‘Paradise Hotel’ mandag til torsdag klokken 22.00 på TV3.
Deltag i afstemningen herunder:

Er de ikke søde?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Sådan har ‘Paradise Hotel’ udviklet sig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.