HOT NEWS: Savas afslører saftige deltaljer om forholdet til Wetter

HOT NEWS: Savas afslører saftige deltaljer om forholdet til Wetter

Forholdet mellem Savas og Wetter har udviklet sig hjemme i Danmark, lyder det fra ‘Bikini Island’-deltageren, der stadig kan falde i svime over Wetter.

Af Mikkeline Andersen - 4. oktober 2015 kl. 18:30

På ‘Bikini Island’ har Wetter sat kriller i hovedet på Savas, der er faldet pladask for den veltrænede fyr. Skulle man tro, at det udelukkende var spil for galleriet fra Wetters side, så kan man godt tro om igen, for hjemme i Danmark ser de to deltagere stadig meget til hinanden.
– Wetter og jeg har det rigtig godt sammen, også når vi er i byen. Sidst snavede vi helt vildt, og han lavede bodytequila på mit bryst. Da vi blev godt fulde, måtte jeg komme med ind på toilettet, da han rev sit kæmpe jern frem for at tisse, fortæller Savas til Realityportalen.dk og understreger sin kærlighed til Wetter:
– Wetter er så sød! Jeg bliver så glad, når jeg hører ham sige alle de søde ting om mig i programmet. Eksempelvis at han er begyndt at holde meget af mig, kalder mig en dejlig fyr, og at han godt kunne mærke, da jeg ikke var på Blå Ø længere.
LÆS OGSÅ: LUMMER TORSDAG: Gruppebad ender med ornani-action
Har “slugt” Nanna
Selvom der flere gange er udbrudt drama mellem deltagerne i ‘Bikini Island’, så snakker Savas i dag godt med alle de andre deltagere med undtagelse af Anja og Nelly.
– Jeg snakker også med Nanna. Hende har jeg lige “slugt”, selvom jeg stadig synes, at hun er en møgkælling med en amatør-diva attitude. Du ved, typen, der prøver for meget, siger han.
Det er dog kun Nicklas, Cecilie, Wetter, Christopher, Emma og Nicki, som Savas snakker med til daglig. Resten snakker han med, når de mødes til deltagernes vilde fester, fortæller han.
Se det hotte billede af Savas og Wetter i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-deltagerne raser: Vi får ingen finalefest
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.