HOT NEWS: Så vilde er de danske piger med Citybois

De unge danske piger erklærer deres kærlighed til ‘X Factor’-gruppen på de sociale medier.

Af Annika Lindholm - 20. marts 2015 kl. 19:20

Det er ingen overraskelse, at de danske piger på det sidste har været – og stadig er helt hypnotiserede af de to unge ‘X-Factor’-deltagere Anthon Og Thor fra Citybois.

gg

Følg drengene på deres Instagramprofil lige HER. (Foto: Instagram )


Flere af pigerne er så forelskede i de to drenge, at de de næsten ikke kan være i deres egne kroppe. Se bare herunder, hvordan flere af deres kvindelige fans erklærer deres kærlighed på Instagram.
-Drenge I er mit et og alt! Elsker jer hele mit liv! Elsker jer alt på jorden!️ Kærlig hilsen jeres største fan, skriver en.
-Så sygt pæne !!  I sang fantastisk!  Elsker jer !!! I vinder det hele, skriver en anden.
-Du er mere dejlig, end du nogensinde ku’ forestille dig. Seriøst du er prinsen på den hvide hest, skriver en meget forelsket fan.
-Jeg elsker jer for sygt, det var mega fedt at møde jer igår!️ Vi kom kl 18:00 og var først hjemme 23:30 bare for at møde jer, men det var det hele værd!️ Elsker jer mere end alt andet!️ I er verdens dejligste!️ Mine største ønsker er, at I  vil følge mig!️ Jeg ville komme til at se jer igen!️ At i ville kommentere mine billeder og like dem!️ Men også, at i vil svare mig på det her, skriver en meget dedikeret fan.
Du kan følge CityBois’ Officielle Instagram profil ved at klikke på deres navn; Cityboiskb
Se med i aften kl. 20.00 på DR1, når drengene skal dyste om at gå videre til den store ‘X Factor’-finale, som afholdes fredag den 27. marts.
LÆS OGSÅ: Citybois: Sådan tackler vi vores fans
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser