HOT NEWS: 'Robinson'-par skal være forældre

Melissa Nielsen og Mikkel Serwin venter deres første barn.

Robinson ekspeditionen, for lækker til love
Af Mikkeline Andersen - 22. januar 2015 kl. 14:15

Den 23. oktober 2014 vil Melissa Nielsen og Mikkel Serwin altid mindes. Den dag fandt de nemlig ud af, at de skal være forældre.
– Jeg kan huske, at jeg tog testen, der var positiv. Det kunne bare ikke passe, fordi jeg havde blødt lidt to dage inden, men jo, det var rigtig. Jeg ringede til Mikkel, som var på arbejde, og han blev så glad, siger Melissa til Realityportalen.dk og tilføjer:
– De første dage tissede jeg på en masse graviditetstest for at være sikker.
Og den var god nok. Parret venter en lille dreng den 30. juni.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mikkel: Melissa er min bedste gave

Robinson ekspeditionen, for lækker til love

Mikkel har allerede købt legetøj til sønnike (Foto: Privat)


Et ønskebarn
De første tre måneder af Melissas graviditet har været hårde, fordi hun har lidt af kvalme, migræne og mavepine, fortæller hun. I dag er hun lidt mere end fire måneder henne, men er allerede sygemeldt på grund af bækkenløsning.
– Men det er ligemeget, det er det hele værd, for det betyder alt for os at blive forældre. Vi har hele tiden snakket om, at vi vil have børn, og derfor var det også planlagt. Nu er vi kommet til det punkt i vores liv, hvor vi kun bliver ældre. Jeg bliver 28 til april, så vi skulle også igang. Han er et drømmebarn, slår den kommende mor fast.
Én ting er parrets kommende søn dog ikke.
– Han er ingen realitybaby, fordi han ikke skal være en del af pressen og sådan, da han selv skal havde lov til at vælge sit liv, når han bliver ældre.
LÆS OGSÅ: Mikkel forlod ‘Robinson’: Skulle have håndteret det anderledes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.