HOT NEWS: 'Robinson'-par skal være forældre - Her & Nu

HOT NEWS: 'Robinson'-par skal være forældre

Det er en sand mirakel-baby, jubler Benjamin og Michelle.

Af Louise Vilsbøl - 23. januar 2017 kl. 12:50

Sidste sæsons måske mest omdiskuterede ‘Robinson’-par kan næsten ikke få armene ned. Til sommer skal de nemlig være forældre for første gang, og det er en sand mirakel-baby, afslører de overfor Realityportalen.
– Vi har været til nakkefolds scanning i dag, og vi venter et sundt barn. Det er en sindssyg rejse, og jeg glæder mig til alt, hvad det indebærer, men indtil videre er det eneste, jeg kan tænke på og se frem til at holde mit barn for første gang, fortæller Benjamin og fastslår, at graviditeten i den grad var ønsket.
–  Det har været et rent mirakel, da jeg har svært nedsat sædkvalitet. Jeg tilbragte meget tid under stress under min udsendelse, og lægen siger, at det nemt kan være derfor.
Parret har forsøgt at blive gravide i godt og vel et år, og det var på grund af ønsket om et barn, at de deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ sidste år, da de håbede på, at det ellers ville være for sent.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder er blevet single
Mange humørsvingninger
Indtil videre er Michelles graviditet forløbet lige efter bogen, og hun har været så heldig at slippe for kvalme. Der er dog på et par andre punkter, hvor Michelle kan mærke kroppens forandringer.
– Jeg har været RIGTIG træt i mit første trimester og har mere eller mindre været en omvandrende zombie, men det er heldigvis aftaget så småt! Ellers har jeg ikke haft så meget udover standard symptomer, så jeg har vel været heldig. Og nårh jo, mine hormoner har været ret ustyrlige. Men Benjamin har klaret det SÅ flot, fastslår Michelle.
Faktisk har de næsten færre skænderier nu end før graviditeten til trods for Michelles hormoner, fortæller hun.
– Normalt ville Benjamin tage det op, hvis han synes, jeg behandlende ham unfair eller snakkede vredt til ham, men i stedet for at “vade” i det, så har han været rigtig god til bare at tage imod mit skrald, fordi han ved, det er et spørgsmål om minutter, før jeg siger undskyld, så det har klart gjort, at vi er sluppet for en masse skænderier i og med, at han ved, hvordan han skal takle mine humørsvingninger.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan forløb ‘Robinson’-parrets bryllup
Tror på en dreng
Med en veloverstået nakkefolds scanning bag sig er tankerne naturligvis begyndt at falde på, hvilket køn der mon gemmer sig inde i Michelles mave, og her er Benjamin klar i mæglet.
– Jeg tror på en dreng! En lille prins – konger laver prinser – mand ind, mand ud, lyder det med et grin, mens Michelle har et lidt andet håb:
– For mig er det fuldstændig underordnet, hvilket køn vi får – det vigtigste er, at den er sund og rask! Men selvfølgelig kunne det være hyggeligt med en lille prinsesse, men jeg tror faktisk, det bliver en dreng.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kian har meldt sig til ‘Robinson’
Han bliver verdens bedste far
Parret er mere forelskede i hinanden end nogensinde før, og de er ikke i tvivl om, at de har valgt den rigtige partner at starte en familie med.
– Jeg ved, at Benja bliver verdens bedste far. Allerede nu viser han, hvor fantastisk han er. Han kommer til at give vores barn ubetinget kærlighed, men kommer også til at være den, som lærer vores barn, hvad der er rigtigt og forkert. Han har nogle fantastiske egenskaber og værdier, som han kommer til at give videre, og bare det i sig selv giver ham guld i rollen som far, fastslår Michelle. Og Benjamin returnerer rosen, når han skal beskrive, hvordan Michelle bliver som mor:
– Den bedste, du finder ikke et menneske med et større hjerte, og når det er tid til at blive skrap, så kan hun også det, det har de fleste jo set.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus klar til ‘Robinson Ekspeditionen’
Familien græd hele julen
Det er ikke kun Benjamin og Michelle, der er ovenud lykkelige for det kommende barn. Begge deres familier glæder sig meget, og i Benjamins familie, hvor det er det første barnebarn, var der ikke et øje tørt, da parret fortalte nyheden.
– Min familie er fuldstændig grædefærdige, min lillesøster græd det meste af juleaften, da vi fortalte det. Selv min far, som ellers er en ret hård mand, måtte fælde en tåre, fortæller Benjamin.
Hans lillesøster Nanna, som deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2015, delte da også nyheden på Facebook i dag på samme tid som de stolte forældre. Og her skrev hun, at hun allerede elsker sin kommende nevø eller niece.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna om graviditet: Jeg har aldrig grædt på den måde
Se de søde billeder af Michelles gravide og offentliggørelsen af deres kommende baby i galleriet øverst i artiklen.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.