HOT NEWS: 'Robinson'-babe har født

Tidligere på ugen fødte ‘Robinson’-deltageren en sund og velskabt pige.

Af Jonas Sand - 17. november 2017 kl. 15:25

Det var en lykkelig Sanne Bojko, der tidligere i år afslørede, at hun sammen med sin kæreste, Jon, 33, ventede en lille pige, der skulle komme til verden den 6. november. Sådan kom det dog ikke til at gå for ‘Robinson’-deltageren fra den seneste sæson, der måtte vente lidt ekstra, før hun kunne byde datteren velkommen.

(Foto: Privat)


Det kunne de dog tirsdag i denne uge – efter otte dages ekstra ventetid. Her fødte Sanne nemlig en sund og velskabt lille pige på 3340 gram og 50 centimeter. Det bekræfter hun over for Realityportalen.dk.
– Fødslen gik super godt. Vandet gik klokken 14:25, den første ve meldte sin ankomst klokken 15:45, og så kom hun til verden klokken 17:59. Så hun havde travlt, men hun vidste også, at der var en landskamp, som far Jon rigtig gerne ville se, griner 30-årige Sanne med henvisning til Danmarks 5-1-sejr over Irland, der sikrede en plads til VM næste sommer.
– Vi er bare så glade for hele forløbet omkring fødslen. Det har virkelig været en god oplevelse, fortsætter den tidligere deltager fra ‘Robinson Ekspeditionen’.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-veteraner føler sig snydt: TV3 løj om vores løn
Tre blev til fire
Sanne og Jon har i forvejen sønnen Matti på fem, men parret skal lige vænne sig til, at der igen er en baby i huset. Heldigvis går det hele nemmere, når man har prøvet det før.

Det vides ikke, om lille Maja kort efter fødslen fejrede landsholdets triumf. I hvert fald havde hun travlt med at komme ud, så far kunne nå at se kampen. (Foto: Privat)


– Vi er stadig ved at finde os til rette i rollerne som forældre til to, men vi tager det meget afslappet. Man har en meget roligere tilgang til det anden gang. Hun skal dog lige finde ud af, at man sover om natten og hygger om dagen – og ikke omvendt, griner Sanne og fortæller, at storebror er glad for det nye familiemedlem.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-profil går ind i politik: Vi skal stoppe knæfaldet for islam
– Matti er meget stolt og meget forsigtig. Han skal lige lære hende at kende. Og han glæder sig til, at hun bliver gammel nok til at spille fodbold med ham i haven.
Parret har allerede styr på, hvad datteren i fremtiden skal kaldes.
– Det (navnet, red.) er fundet, og prinsessen skal hedde Maja. Der er ingen særlig årsag – andet end vi synes, det er et rigtig fint navn, og det passer perfekt med Matti, siger den nybagte mor.
LÆS OGSÅ: Robinson-stjerne bliver strip-dronning
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Robinson’-profil raser mod veteraner: Jeg er pisse sur!
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina i hård kritik: Hold nu kæft en flok kællinger!