HOT NEWS: 'Robinson'-babe er gravid

En deltager fra sidste sæson bliver senere i år mor for anden gang.

Af Emilie Holm Egebro - 8. maj 2017 kl. 12:06

Da ‘Robinson Ekspeditionen’ i efteråret løb over skærmen, var 30-årige Sanne Bojko en af de deltagere, der kæmpede helt til finalen. Desværre løb hun ikke med sejren, men hun fik en oplevelse for livet.
Siden programmet har Sanne fundet sammen med kæresten Jon Sarring, som hun ellers havde været separeret med i to og et halvt år, og sammen med deres fælles søn, femårige Matti, er de flyttet i hus i Store Lyngby. Nu kan de tilmed glæde sig over, at de senere i år bliver en familie på fire.
– Jeg er gravid og har termin den 6. november, så det er bare super dejligt. Det er virkelig stort, afslører en lykkelig Sanne overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Richard: Her begik jeg min største fejl
– Det var sådan semi planlagt. Vi havde ikke lagt os fast på, at vi skulle igang med at prøve, men det gjorde heller ikke noget, hvis det blev nu. På onsdag får vi at vide, om det bliver en dreng eller pige, så det bliver mega spændende. Nu har vi jo en dreng, så det kunne da være lidt sjovt, hvis det blev en pige, men vi er naturligvis glade uanset hvad. Vores søn håber dog meget på, at han får en lillebror.
Sanne tilføjer, at hun døjer med lidt kvalme, men at det slet ikke er så slemt, som det var under hendes første graviditet, hvor hun kastede op i ni måneder.
Den lille familie vil endnu ikke afsløre, hvilke navne de overvejer til den lille ny, men sønnen Matti er fast besluttet på, at babyen skal hedde Victor – uanset kønnet.
Se det søde billede af Sanne, Jon og Matti nedenfor:


‘Robinson’-baben medvirker i aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ klokken 19.00 på TV3.
Smugkig klippet fra programmet nedenfor, hvor Sanne fortæller om genforeningen med kæresten Jon:

LÆS OGSÅ: Robinson-stjerne bliver strip-dronning
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Realitypar skal giftes
LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Det skal min datter hedde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.