HOT NEWS: Realitypar er ikke længere sammen

To realitystjerner er netop kommet tilbage på single-markedet. Babs og Jimmi er nemlig gået fra hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 17. marts 2015 kl. 12:03

Siden Reality Award i januar 2015 har Sarah ‘Babs’ Skou Christensen fra ‘Kongerne’ og Jimmi Jacobsen fra ‘Big Brother’ dannet par. Men kærligheden blomstrede kun i et par måder mellem dem. Nu er de nemlig gået fra hinanden.
–  Vores forhold gik kun den ene vej, og jeg følte mig meget ligegyldig efter noget tid. For mig er det vigtigste i et forhold, at man kan stole på hinanden og helt bestemt snakke om tingene, hvis der er noget – men ingen af delene fungerede, fortæller Babs til Realityportalen.dk og uddyber:
– At vi slog op var en fælles beslutning og det eneste rigtige til sidst.
LÆS OGSÅ: HOT VÆGTTAB: ‘Babs’ er blevet ti kilo lettere
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nyt par i reality-land
Slog op over SMS
Ifølge Jimmi var det dogham, der sluttede forholdet. Og ifølge ham var det på grund af den store afstand mellem parret, idet han bor på Lolland, og Babs bor i Århus.
– Jeg havde rigtig svært ved at finde tiden til at ses, da det jo kun kunne ske i weekenden på grund af afstanden. Jeg synes ikke, at jeg kan byde en kæreste kun at ses en eller to gange om måneden, så derfor gjorde jeg det forbi, forklarer Jimmi.
Han erkender dog, at han ikke er stolt over den måde, han valgte at gøre det forbi på.
– Der var ret dårlig stemning, da vi skiltes, fordi det hele skete over SMS. Det var ikke helt i orden, men den ene besked tog den anden, og pludselig var det slut, fortæller Jimmi.
Ingen af parterne vil komme nærmere ind på detaljer om afslutningen på forholdet. De er dog begge af den overbevisning, at de ikke kommer til at snakke sammen i fremtiden, og de ser begge fremad nu.
LÆS OGSÅ: Nyt par i realityland
Fremtiden må gerne byde på en ny kæreste
Lige rundt om hjørnet venter sommeren, og det er noget, Babs glæder sig meget til. Her skal hun nyde livet med vennerne og få en masse gode oplevelser. Om så må sommeren også gerne må byde på en ny fyr.
– Jeg tænker ikke helt i de baner lige nu, men jeg håber da på at møde en sød fyr en dag, siger den labre ‘Kongerne’-stjerne.
‘Big Brother’-stjernen håber også på, at der er den helt rigtig pige derude for ham. Lige nu er han dog ikke på jagt, men nyder i stedet singlelivet.
LÆS OGSÅ: ‘Babs’ kastes ud i sin største frygt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.