HOT NEWS: Reality-par skal giftes

Den 24. december siger to velkendte reality-deltagere ja til hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 9. september 2018 kl. 10:55

I april sidste år kunne vi følge fire danske par, der fik hjælp til deres forhold af den tidligere elitesoldat B.S. Christiansen, i programserien ‘BS & ægteskabsprøven’ på TV 2. Et af de par var Rolf Steinlein og hans kæreste, Martin Gadeberg, der dengang havde været sammen i godt tre år.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie lancerer sin nye tøjkollektion
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Rolf var meget jaloux anlagt, men under de 12 dage i vildmarken under programmet, lærte han at stolte mere på Martin og bedre kontrollere sin jalousi. Efter programmet fortalte parret til Realityportalen.dk, at oplevelsen uden tvivl havde været den hårdeste i deres liv. Dog var det alle udfordringerne værd, for Martin og Rolf kunne også fortælle, at deres forhold efter hjemkomsten kun var blevet bedre.
Faktisk viser det sig, at forholdet i dag går så godt, at parret, der mødte hinanden på en homoseksuel datingside tilbage i 2014, nu skal giftes. Det afslører de overfor Realityportalen.dk:
LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om livslang kamp: Jeg har skammet mig
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
– Det var kærlighed ved første blik, da vi mødtes, og vi blev hurtigt enige om, at det skulle være os to. Jeg boede dengang på Bornholm, og Martin i København, men efter et stykke tid flyttede vi sammen. For nyligt besluttede vi os for, at vi ville giftes, og den 21. august lavede vi et opslag på Facebook med den glædelige nyhed. Datoen kom dog som et chok for mange mennesker. Vi vil nemlig ikke være som andre, så derfor hedder datoen den 24. december 2018, fortæller Rolf og fortsætter:
– Folk troede, det var en joke, men nej, det er skam rigtigt nok. Det var dog umuligt at få en kirke på Bornholm, hvor vi bor. Enten ville de ikke den dato, eller også ville de ikke vie to af samme køn. Derfor tog vi kontakt til borgerservice, hvor de normalt heller ikke vier folk denne dato, men en flink dame sagde ja. Det er vi simpelthen så glade for, så nu må vi se, hvor mange gæster, der kan komme den dag. Vielsen bliver afholdt i vores hjem i romantiske og lidt juleomgivelser – dog uden juletræ og gaver. Så det er et rent juleeventyr og en drøm, der snart bliver til virkelighed for os.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Princess tager stor beslutning for datteren: Det er ikke et overgreb
Martin og Rolf har foruden ‘BS & ægteskabsprøven’ også medvirket i TV3-programmet ‘Helt i skoven’ i 2016. Rolf er i dag fortsat med at lave tv-projekter, mens Martin har fået sit drømmejob som butikchef i et supermarked på Bornholm.
Nedenfor kan du se, hvordan Martin og Rolf ser ud i dag:

Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Amalie overvejede at droppe ‘Forsidefruer’: Sådan har hun det nu
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
LÆS OGSÅ: Ung mor indlagt med voldsomme smerter