HOT NEWS: Reality-par sammen igen

Parret kunne ikke undvære hinanden.

Af Louise Vilsbøl - 10. september 2021 kl. 11:00

De seneste uger har været turbulente for realityparret Mick Skov og Freja Benedikte, efter Freja i sidste måned valgte at starte en profil på OnlyFans. Det var Mick mildest talt ikke begejstret for, og det hele kulminerede med, at forholdet sluttede.

Efterfølgende lagde Freja ikke skjul på, at hun håbede på, at Mick ville tage hende tilbage igen. Mick var mere afvisende, men han lukkede aldrig døren helt, og nu er den dør helt åben. Freja og Mick har nemlig fundet sammen igen, det afslører de på Instagram.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for børnene

– Det er vist ingen hemmelighed, at over de sidste 3 uger har jeg været rigtig ked af det og haft det svært med, at Mick gik fra mig efter hele OnlyFans situationen. Jeg har ikke valgt at uddybe, hvad der specifikt udløste det, men det er også fortid nu, og en ting vi begge har lært meget af. Men jeg ved, I er mange, som gerne vil vide, hvad der efterfølgende skete. Efter vores brud tog Mick fra vores fælles hjem og var hos en af sine venner, vi havde ingen kontakt i den tid, og noget tid efter det tog han til Jylland, skriver Freja og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Paradise’-parret Nikolaj og Anne fortæller om fremtiden.

– Efter han kom tilbage til København, tog han her hjem, så vi kunne få talt ud. Jeg ved, flere af jer har set os sammen i lørdags til stjerneboksning, men vi har bevidst valgt at vente med at udtale os offentligt før nu, da vi har haft brug for tid sammen, til at mærke efter, hvordan det ville føles efter den tid, vi havde hver for sig. Jeg kan efter 3 uger i uvished endelig være lykkelig over, at du er min igen. Jeg vil bruge resten af vores liv sammen på at vise dig, at du er den eneste mand, jeg har brug for – for det er du. Et hjem er ikke altid fire vægge – du er mit hjem, og jeg elsker dig.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Jalousien er ikke blevet mindre

Hun er jublende lykkelig over, at de to er sammen igen, og den følelse deler Mick, som dog havde brug for lidt længere tid end Freja, før han indså, at de ikke kunne undvære hinanden.

– Først nogle dage efter, jeg kom hjem til København igen, tog jeg her hjem til vores fælles hjem igen, og så fik Freja og jeg talt ud. Det har været en lang proces for mig at finde ud af, fordi jeg har været utrolig splittet. Jeg troede faktisk ikke, jeg ville tage hende tilbage efter alt det kaos med OnlyFans, men jeg har også haft rigtig meget tid til at tænke over, hvad jeg gerne vil, og jeg vil jo gerne Freja, fortæller Mick og fortsætter:

– Lige nu der er det meget nyt igen og stadig skrøbeligt, vi har jo ikke valgt at gå offentligt før nu, men vi fandt faktisk sammen sidste fredag. Vi har lige haft brug for at have nogle dage selv, hvor vi kunne mærke efter, og det er selvfølgelig stadig på et nyt og skrøbeligt stadie, men altså vi har det super godt og prøver at lægge tingene bag os og prøver at arbejde videre med vores jalousi, for den er bestemt ikke blevet mindre. Jeg ved ikke, om vi skulle prøve noget parterapi, men det er sådan nogle tanker, vi gør os.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren