HOT NEWS: Reality-babe har født - Her & Nu

HOT NEWS: Reality-babe har født

To er blevet til tre hjemme hos en velkendt reality-babe og hendes forlovede.

Af Emilie Holm Egebro - 17. oktober 2019 kl. 09:10

Tilbage i april afslørede Jessica Priscilla fra ’Mig og min mor’ overfor Realityportalen, at hun var blevet gravid og skulle have sit første barn senere på året.
– Vi skal være forældre til oktober, vi fandt ud af det i sidste måned, og jeg græd af glæde, og Nicklas var også rigtig glad, lød det fra Jessica Priscilla dengang.
LÆS OGSÅ: Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat
Siden kom det frem, at hun og hendes forlovede skulle have en lille søn.
Afsløringen af barnets køn kom dog frem på anderledes, men festlig måde, da det kun var Mor Jette, der fik sit kommende barnebarns køn at vide – og hun fik æren af at afsløre kønnet til en ’gender reveal’-familiefest med Jessica og hendes forlovede samt begges familier. Her havde hun arrangeret en gave til Jessica og Nicklas, hvori der lå et sæt tøj og et kort sammen med scanningsbilledet, så de kunne se, hvilket køn deres barn har.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma
Nu er to blevet til tre hos Jessica og Nicklas:
– Søndag den 13. oktober 2019 klokken 16:28 blev Nicklas og jeg forældre til en fantastisk dreng på 3255 gram og 49 centimeter. Fødslen varede 16 timer fra start til slut og blev en god oplevelse, trods de mange smerter i så mange timer, takket være Nicklas og min mor, Jette, som fungerede som et super team. Vi er i gang med at danne rammer om en ny hverdag herhjemme, og vi er simpelthen så lykkelige for ham og vores nye, lille familie, skriver Jessica på Facebook sammen med et billede af den lille ny.
LÆS OGSÅ: Nyforlovet ‘Mig og min mor’-Jessica: Jeg græd af glæde
LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Mig og min mor’-babe tror stadig på kærligheden