HOT NEWS: Petra Nagel er tilbage i dit tv

I aften har Petra Nagel premiere på sit nye program ‘Petra får en baby’ på DR3.

Af Louise Andersen - 18. april 2018 kl. 16:56

Først var hun på jagt efter kærligheden i ‘Petra dater hele verden’. Siden forsøgte hun at slutte fred med sin krop i ‘Petra elsker sig selv’ – et program, hun i øvrigt vandt en ZULU Award for – og nu er Petra Nagel tilbage på DR3 med sit helt nye program ‘Petra får en baby’.
– Der er sket mange ting på et år: Jeg har mødt Asbjørn, vi er flyttet sammen, og nu er jeg gravid, indleder Petra i teaseren for det nye program.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Petra Nagel har født
Petra har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, hvorfor hun hun endnu engang vælger at lukke seerne helt ind i sit liv.
–  Jeg tænker, at det er meget interessant. Seerne har ligesom fulgt mig, da jeg var single; så bøvlede jeg lidt med min krop; så fandt jeg Asbjørn, og så tænkte jeg, at man kunne slutte ringen med, at vi nu skal have et barn, og hvordan er det så? Sådan meget voksent, ikke?, sagde Petra til Realityportalen til ZULU Awards.
LÆS OGSÅ: Alle elsker Petra: Men er hun begyndt at elske sig selv?
Programmet går altså helt tæt på Petras graviditet; helt tilbage fra dagen efter, at hende og kæresten Asbjørn finder ud af, at de – lidt uventet –  venter et lille barn, men seerne kommer også med til scanninger og jordemoderbesøg. Derudover går programmet tæt på hendes forhold til Asbjørn, for Petra er nervøs for, om det bliver ved med at være godt, når de skal være forældre, og så er hun nervøs for, at hun bliver en frygtelig kvinde, som kommer til at skælde Asbjørn ud.
– Vi står over for den ultimative voksentest. Og sammen skal vi tage det største spring ind i en verden, som ingen af os kender, siger Petra i teaseren.
LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor er Moppers urne med i Spanien
‘Petra får en baby’ har premiere i aften klokken 21.30 på DR3, men kan allerede nu ses på dr.dk.


LÆS OGSÅ: Linse: Der var godt nok udfordringer på drengen