HOT NEWS: 'Paradise'-vinder har født - Her & Nu

HOT NEWS: 'Paradise'-vinder har født

Der er stadig et par uger til termin, men den lille kunne ikke vente længere med at komme ud og møde sin familie.

Af Louise Vilsbøl - 19. december 2016 kl. 07:25

Vinderen af ‘Paradise Hotel’ 2009, Line Sofie Hansen, kan nu kalde sig mor til to. Fredag fødte hun nemlig datteren Ellie, og det ser ud som om, alt er gået godt.
– Den 16.12.16 kom vores perfekte Ellie til verden. Vi er allesammen så stolte og lykkelige – hun kunne ikke være mere perfekt, skriver Line Sofie på Instagram sammen med et sødt billede af den lille velskabte pige.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen
Ellie endte altså ligesom sin storebror, Victor, med at komme til verden et par uger før tid. Line Sofie havde nemlig først termin i slutningen af december, men denne gang var den tidligere paradiso mere klar på, at datteren kunne ende med at ankomme før tid.
Til gengæld tog lille Ellie fusen på lægerne, som fire dage inden fødslen havde scannet hende til at være 2572 gram og ligge 15 procent under gennemsnittet. Det fik lægerne til at tale om, hvorvidt Line Sofie skulle sættes i gang, så Ellie kunne komme ud og få noget mere næring.
Men den lille lækre pige kom altså ud med en kampvægt på 3202 gram, skriver Line Sofie på sin Facebook-profil.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
Se det søde billede af Ellie herunder.


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.