HOT NEWS: 'Paradise'-Nichlas er ikke længere single

Den tidligere paradiso Nichlas Herluf har fundet sig en “måske”-kæreste.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. oktober 2014 kl. 10:00

Han blev kåret som Mr. Paradise, da han medvirkede i den syvende sæson af ‘Paradise Hotel’, og dengang var pigerne helt tosset med Nichlas Herluf.
@locker

Dette billede har Nichlas selv postet på Instagram. (Foto: Privat/Instagram)

Dette billede har Nichlas selv postet på Instagram. (Foto: Privat/Instagram)


Efter nogle turbulente og komplicerede forhold til tidligere kærester har Nichlas igen fundet kærligheden. Selvom de dog ikke har gjort det helt officielt endnu.
– Jeg har lige mødt en sød pige og bruger derfor meget af tiden på hende, afslører han over for Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi er blevet enige om, at det kun er os to. Jeg kan virkeligt mærke, at jeg er blevet glad for hende. Jeg håber,  at vi bliver kærester, men det er ikke noget, der er kommet en fast status på endnu, siger han og forklarer:
-Det er grundet min lidt turbulente fortid med ekskærester, og det er derfor vigtigt for mig, at det går stille og roligt til at begynde med.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Gravid ‘Paradise’-babe skal være alenemor
Var solgt fra begyndelsen
Men at der ikke er sat en titel på deres forhold endnu, afholder ikke Nichlas for at give udtryk for, at han er rigtig glad for sin nye pige, som han ikke vil afsløre navnet på. Og det var faktisk hende, der kontaktede den hotte paradiso.
– Hun kontaktede mig over Instagram og sendte et billede med en lidt sjov tekst på. Efterfølgende mødtes vi til en kop kaffe i København, og jeg var solgt med det samme. Hun er helt nede på jorden, utrolig smuk, og så får hun mig til at grine. Jeg elsker at tilbringe tid med hende, fortæller han glad.
Nichlas er en smule hemmelighedsfuld omkring sin nye flirt, men det er dog alligevel muligt at få et glimt at hende, hvis man følger paradisoen på Instagram.
LÆS OGSÅ: Nadia om ekskærestens forlovelse: Det skal gå stærkt for lesbiske
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.