HOT NEWS: 'Paradise'-Jonas har fået en kæreste - Her & Nu

HOT NEWS: 'Paradise'-Jonas har fået en kæreste

‘Paradise’-hunken afslører, at han ikke længere er single.

Af Emilie Holm Egebro - 27. april 2017 kl. 12:00

Der har været meget frem og tilbage mellem to af årets paradisoer, Maja og Jonas. Mens ‘Paradise Hotel’ blev optaget, hyggede de sig sammen i Mexico, og da parret kom hjem til Danmark fortsatte flirten.
De har dog sidenhen været meget on/off og på intet tidspunkt været officielle kærester, da Jonas ikke har ønsket det. Nu afslører han dog, at han har fået en kæreste – som ikke er Maja.
–  Hun hedder Amalie, og jeg har ikke rigtig mere at sige om hende på nuværende tidspunkt, fortæller Jonas til Realityportalen.dk. Han har desuden ændret sin civilstatus på Facebook, så der står, at han nu er i et forhold.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Paradise’-par har fundet sammen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja om Nanna og Jonas’ snak: Det gør ondt
Vi var sammen i weekenden
Da Realityportalen.dk spørger Maja ind til, hvordan hun har det med, at Jonas har fået en kæreste, virker hun dog noget overrasket.
– Jonas så andre udover mig, uden at jeg vidste det, og derfor sluttede det helt mellem os for cirka en måned siden. Vi var dog sammen i weekenden, hvor vi fik talt nogle ting igennem og endte på hotel sammen. Der kaldte han mig skat og sagde, at han ikke så andre og stadig havde følelser for mig. Det er dog helt slut alligevel mellem os, da jeg ikke har lyst til at have noget med ham igen nogensinde, fortæller Maja til Realityportalen.dk og uddyber:
– Men det er mærkeligt, at han siger, han har en kæreste, når han var sammen med mig hele weekenden. Det synes jeg da er synd for hende, og jeg forstår ikke, hvorfor hun gider være sammen med en, der knalder med andre. Desuden har de kun set hinanden i et par uger, så det er da tidligt at gå ind i et forhold.
Maja tilføjer desuden, at hun har fået at vide, at Jonas og Amalies forhold bare er for sjov, og at 27-årige Jonas er hele ti år ældre end kæresten Amalie.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To nye paradisoer har datet efter Mexico
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas: Jeg har været en kæmpe idiot overfor Nanna
Amalie ved alt
Da vi konfronterer Jonas med Majas udtalelser, kan han bekræfte, at han og Maja var sammen i weekenden på et hotel i Aarhus.
Maja fortæller, at I var sammen i weekenden – hvordan hænger det sammen?
– Ja, det er rigtigt, at Maja og jeg var sammen i weekenden. Jeg er jo tiltrukket af Maja – det er ikke nogle hemmelighed, forklarer Jonas.
Hvad så med din kæreste Amalie? Er hun ok med, at du er sammen med andre?
– Nej, men hun ved alt med mig og Maja, fortsætter han.
Så fra nu af er du ikke sammen med andre? Er det sådan jeg skal forstå det?
– Ja, jeg holder mig bestemt til min kæreste. Vores forhold er ikke for sjov, og det er helt slut med Maja. slår han fast.
Jonas tilføjer desuden, at det er korrekt, at Amalie er 17 år, men at det ikke generer ham.
Se Jonas’ Facebook-opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas fortryder sex
LÆS OGSÅ: Har ‘Paradise’-Boris fået en kæreste?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.