HOT NEWS: 'Paradise'-hunk skal være far

Paradisoen og kæresten bliver til tre næste sommer, afslører det lykkelige par.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. december 2015 kl. 16:26

Der er babylykke hos paradisoen Sander fra sæson ti af ‘Paradise Hotel’. Han venter nemlig barn sammen med kæresten Anna, skriver de begge på Facebook.
– Dette lille kærlighedsbarn gemmer sig i min mave. Vi glæder os til at blive forældre til juni 2016. Vi kunne ikke være mere lykkelige! skriver Anna på sin profil, mens den stolte far kom lidt efter.
– Min skønne kæreste har offentligtgjort, at vi skal være forældre. Men jeg ville altså også sige, at JEG SKAL VÆRE FAR!!! Juni 2016. I am PROUD, skriver Sander.
Stort tillykke til parret, der stod frem som kærester for halvandet år siden og altså nu kan se frem til, at de to bliver til tre.

Dette lille kærligheds barn gemmer sig i min mave ❤️ Vi glæder os til at blive forældre til Juni 2016. Vi kunne ikke være mere lykkelige!
Opslået af Anna Schandorph Thiemer på 16. december 2015

Min skønne kæreste, har offentligtgjort, at vi skal være forældre ??❤️?? Men jeg ville altså også sige at JEG SKAL VÆRE FAR !!! Juni 2016 ??????❤️ I am PROUD
Opslået af Alexander Peters Nissen på 16. december 2015

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Sander: Se min nye kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinders mor døde af kræft: Donerer gevinsten til kræftforskning
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kasper afslører: Se min nye kærlighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.