HOT NEWS: 'Paradise'-hunk skal være far - Her & Nu

HOT NEWS: 'Paradise'-hunk skal være far

Paradisoen glæder sig til at blive far i det nye år.

Af Jonas Sand - 7. december 2017 kl. 16:55

Det var en lykkelig Kenneth Wigh, som Realityportalen.dk mødte, da vi tilbage i maj afholdt finalefest for deltagerne i den seneste omgang af ‘Paradise Hotel’. Her kunne han nemlig afsløre, at han havde fået sig en kæreste, efter han var vendt hjem fra Mexico. Det forholder kører stadig på skinner, og nu tilsmiler lykken igen paradisoen.
27-årige Kenneth og hans tre år yngre kæreste, Amalie, venter nemlig barn sammen næste sommer, hvor hun har termin til juni. Det bekræfter den glade ‘Paradise Hotel’-deltager over for Realityportalen.dk.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at blive far, men det er svært for mig at svare på, hvordan det bliver, da det jo er første gang, jeg skal være det, fortæller Kenneth.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Rigmandsdatter dater ‘Paradise’-hunk
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
Snakkede ikke sammen i en time
Kenneth fortæller, at graviditeten ikke var planlagt, og selv om han nu glæder sig til at få et ekstra familiemedlem, så skulle han lige bruge lidt tid på at vænne sig til det.
– Jeg snakkede ikke til min kæreste i næsten time, da jeg blev fuldstændig paf og lige skulle synke den. Jeg er selvfølgelig super glad, men jeg tror, det ligger til alle mænd lige at skulle have lidt tid til at lade den glædelige nyhed trænge igennem, da det jo er det største i livet, siger Kenneth og fortæller, at kæresten har haft det godt i de første 13 uger af graviditeten.
– Den (graviditeten, red.) er gået godt, men hun kræver jo mere og mere. Så kan godt mærke at jeg er kommet på overarbejde i hjemmet. Men vi er glade og lykkelige, griner han.
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Simone har fået nye bryster
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Paradise’-vinder: Gift og gravid igen
Kender ikke kønnet
Parret, der har kendt hinanden i to år, men først fandt sammen som par efter Kenneths eventyr på ‘Paradise Hotel’, kender endnu ikke kønnet, og det betyder heller ikke noget for ham.
– Dreng eller pige er ligegyldig, så længe vi kan bygge en racerbane gennem hele hytten, så mor bliver sindsyg, griner han, inden han dog fortæller, at de gerne vil have kønnet at vide.
– Vi vil begge to gerne kende kønnet. Jeg ville godt kunne vente til uge 20, men min kæreste vil meget gerne vide kønnet hurtigst muligt, så det bliver nok en tidlig kønsscanning i den nærmeste fremtid.
LÆS OGSÅ: Philip og Simone efter bruddet: Vi ser stadigvæk hinanden
Herunder kan du se det interview, vi lavede med Kenneth under sidste års ‘Paradise Hotel’-finalefest:

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’…