HOT NEWS: 'Paradise'-hunk er blevet far

To er blevet til tre hjemme hos en en paradiso fra sidste sæson.

Af Emilie Holm Egebro - 19. juni 2018 kl. 11:02

Det var en lykkelig Kenneth Wigh, som Realityportalen.dk mødte til sidste års ‘Paradise’-finalefest i maj 2017. Her kunne han nemlig afsløre, at han havde fået sig en kæreste, efter han var vendt hjem fra Mexico.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’
Senere på året tilsmilede lykken igen 27-årige Kenneth. Lige inden jul kunne han afsløre, at hans tre år yngre kæreste, Amalie, var blevet gravid, og at de to til juni skulle være forældre.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor ryger jeg under graviditeten
I fredags den 15. juni klokken 05.15 kom den lille prinsesse til verden, og der er ingen tvivl om, at Kenneth og Amalie er meget lykkelige:
– Fødslen gik over alle forventninger. Fra vandet gik, gik der halvanden time, og så havde jeg min lille pige i armene. Både min kæreste og jeg havde en forestilling om, at det ville tage mange timer, men sådan skulle det ikke være, hvilket bestemt passede os begge super fint. Hun vejer 3124 gram og er 52 cm lang. Vi har fundet et navn til hende, men vi holder det lidt for os selv endnu, fortæller en glad Kenneth til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Maja har mødt en sød fyr
– Jeg er utrolig stolt over min nye titel som far. Jeg er meget spændt og glæder mig rigtig til fremtiden med mine to piger. Den første tid har selvfølgelig været hård, og der er også mange ting, som man hver især skal vende sig til, såsom en ændret døgnrytme. På trods af det er det dog en helt ubeskrivelig følelse. Vi er virkelig glade.
Se de fine billeder af den lille familie øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradisoer med i nyt datingprogram
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Maja har mødt en sød fyr