'Paradise'-Caroline: Så meget har jeg tabt mig nu - Her & Nu

'Paradise'-Caroline: Så meget har jeg tabt mig nu

‘Paradise’-baben har lagt sin kost om og smidt en del kilo efterhånden.

Af Louise Andersen - 16. august 2018 kl. 10:56

Tilbage i januar måned lagde Caroline Petersen, kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i junglen’ billeder ud på sin Instagram, hvor hun afslørede, at hun havde taget på. Dengang slog hun fast, at hun var godt tilfreds med sin krop.
LÆS OGSÅ: Gravid realitystjernen død af overdosis
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk fandt kærligheden i ‘Ex on the beach’
Under ‘Divaer i junglen’ var der dog en del fokus på Carolines vægt, og rigtig mange havde en holdning til, hvordan Caroline så ud. Dét lod realitybaben sig dog ikke slå ud af, og hun tog bladet fra munden og gav igen på sin blog, hvor hun opfordrede folk til at opføre sig ordentligt på de sociale medier.
Nu er der igen nyt om Carolines krop, for hun ser ikke længere ud, som hun gjorde i ‘Divaer i junglen’. Hun har nemlig tabt sig.
– Jeg har tabt mig otte kilo nu. Det er mest kosten, jeg har ændret. Man siger jo, at kosten er 80 procent eller sådan noget. Jeg lagde min kost fuldstændigt om, og jeg spiste nærmest intet, der havde mange kalorier i. Jeg talte alle min kalorier, og jeg gik rigtig meget op i det. Jeg tror, at det stod på mellem halvanden og to måneders tid, fortæller Caroline, da Realityportalen møder hende til premieren på det nye Kanal 4-program ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde

Caroline: Jeg er tilfreds

På trods af, at Caroline har smidt en del, så er hun endnu ikke tilbage på dét, hun vejede før, hun tog på – men hun er ret godt tilfreds alligevel.
– Jeg startede med at tage 10-12 kilo på, og jeg ville gerne have tabt det hele. Når det så er sagt, så er jeg også tilfreds nu. I ‘Divaer i junglen’ havde jeg jo seriøse æblekinder, og selvom tv gør en fem kilo tungere, så var jeg blevet større. Jeg har jo altid været total tynd hele mit liv, og bum: Så ændrede mit stofskifte sig. Vi kæmper lidt med stofskiftet i min familie, men når det så er sagt, så er jeg glad for, at jeg har tabt mig trods alt, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud om stofmisbrug
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
Det er ikke slankekure, der fylder mest i realitybabens liv lige nu, for hun har nydt, at vejret har været godt.
– Vægttabet er ikke det, der er mest i fokus lige nu. Jeg skal hygge mig, og det er sommer. Jeg har festet og drukket og nydt livet, så lige nu er jeg ikke igang med et vægttab. Jeg er bare glad for, at jeg har tabt mig. Det kan da godt være, at hvis jeg tager på, at jeg gør det igen, men lige nu er jeg egentligt ret godt tilfreds, siger hun.
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso og kone svines til på nettet
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’