HOT NEWS: 'Paradise'-babe skal have nye bryster

En tidligere ‘Paradise’-vinder har besluttet sig for at få en brystforstørrende operation.

Af Emilie Holm Egebro - 18. oktober 2015 kl. 13:55

Tilbage i 2012 vandt hun ‘Paradise Hotel’ sammen med Nicolas Butler, der desværre snuppede pengene for næsen af hende. Siden da er hun blevet en populær blogger, der skriver om alt fra mode til spændende oplevelser. Og det er også på bloggen, at Sandra Rud netop har skrevet om den seneste store personlige afsløring.
– Jeg har besluttet mig for en ret stor ting – og det er, at jeg skal have lavet bryster. Jeg har i mange år gerne ville have lavet mine bryster større, da jeg synes, at de er lidt små. Jeg har dog hele tiden tænkt, at jeg måske bare skulle være tilfreds med det, jeg har, da det jo er en stor beslutning at gennemgå en operation, skriver Sandra på sin blog og fortsætter:
– Men nu har jeg i mange år gået og forsøgt at vænne mig til dem, og selvom jeg er tilfreds, så vil jeg blive mere tilfreds med mig selv, hvis de bare bliver lidt større. Så det er ikke, fordi jeg skal ud at have lavet kæmpe silikonebryster nu.
LÆS OGSÅ: Sandra: Min mor fik mig med i ‘Paradise Hotel’
Vigtigt at være tilfreds med sig selv
Sandra har været til forundersøgelse hos flere klinikker, og nu har hun fundet det sted, som hun føler sig mest tryg ved, og som forhåbentlig kan lave hendes drømme-bryster.
– Jeg har været til forundersøgelse hos Nygart Privathospital, som virker rigtig gode. Her foreslog lægen, at jeg får et implantat på 250 eller 275 ml i hvert bryst, hvilket jeg synes, er en god ide. Det er vigtigt for mig, at brysterne bliver naturlige, forklarer Sandra og tilføjer:
– Når man lever i det samfund, som vi gør i dag, og man har råd og muligheden for at få lavet bryster, samtidig med at man har overvejet beslutningen grundigt, så synes jeg godt, at man kan tillade sig at gøre det. Man lever kun én gang, og derfor er det også vigtigt, at man er tilfreds med sig selv.
Sandra vil hele vejen frem til og efter operationen lave videodagbøger om brystforstørrelsen på sin blog.
Se videoen nedenfor, hvor Sandra fortæller om sin beslutning:

LÆS OGSÅ: Anna Due jubler: Nu skal jeg have nye bryster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.