HOT NEWS: 'Paradise'-babe køber hus med kæresten

Paradisoen og kæresten slår sig til sommer ned i parrets nye hus.

Af Jonas Sand - 1. maj 2017 kl. 14:52

Det var en lykkelig Frederikke Shorry Henriksen, der for godt et år siden afslørede over for Realityportalen.dk, at hun var blevet forlovet med sin jævnaldrende kæreste, Jeppe. Bryllupsklokkkerne har dog endnu ikke ringet for parret, men til sommer kaster de sig i stedet ud i et nyt stort projekt.
Frederikke og Jeppe har nemlig netop købt hus sammen i Herning, hvor de i øjeblikket også bor. Her kan de flytte ind den 1. august, og det er noget, de i den grad glæder sig til.
– Vi har længe drømt om at få vores eget, så vi begyndte så småt at kigge efter noget i starten af året. Det er et skønt område, vi begge har kigget længe efter, så vi var bare heldige, at der lige kom noget til salg så hurtigt. Det hele er gået meget hurtigt, men vi var nødt til at slå til, da netop det hus blev sat til salg, siger den 27-årige ‘Paradise Hotel’-babe til Realityportalen.dk.
Der skal dog lige laves lidt i huset, inden parret for alvor kan flytte ind. Men det har de ingen problemer med.
– Vi skal have nyt køkken og gulve. Men det er fedt, at vi får lov til at lave det helt, som vi vil have det og i vores stil, fortsætter Frederikke, der gerne vil holde prisen på huset for sig selv.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe skal giftes
Flyttede fokus fra bryllup
Det er næsten et år siden, at Frederikke og Jeppe blev forlovet, da han gik på knæ, efter de havde været kærester i et halvt års tid. Men planlægningen af parrets bryllup har altså ligget lidt stille i den seneste periode.
– Vi er ikke nået så langt endnu. Lige nu er det huset, vi har været optagede af. Så kommer bryllupsplanlægningen bagefter, siger Frederikke.
Helt på bar bund er parret dog ikke. Allerede i forbindelse med frieriet fortalte Frederikke, at de havde en forestilling om, hvordan brylluppet skulle foregå.
– Vi er begge meget traditionelle, så det bliver helt sikkert ikke et bryllup på rådhuset. Det bliver et kirkebryllup eller måske en udendørs vielse. Det har vi ikke planlagt endnu, fortalte ‘Paradise Hotel’-deltageren dengang.
Nu kan det så være, at brylluppet skal afholdes i parrets have, når de engang er kommet på plads i huset.
LÆS OGSÅ: Paradiso køber hus med kæresten
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.