HOT NEWS: 'Paradise'-babe flytter sammen med kæresten

Den smukke paradiso har fundet manden i sit liv.

Af Jonas Sand - 16. april 2016 kl. 15:50

Sine Sophie Jacobsen fra den seneste sæson af ‘Paradise Hotel’ er en lykkelig kvinde i disse dage. Inden længe flytter hun nemlig sammen med kæresten Simon, som hun har været sammen med siden slutningen af sidste år.
– Allerede da vi blev kærester, boede vi sammen oppe i hans lejlighed. Men nu skal vi flytte ind i vores første fælles lejlighed den første maj, fortæller Sine lykkeligt til Realityportalen.dk.
– Vi har begge snakket meget om, hvor vi vil bo i verden, men vi er blevet enige om, at vi gerne vil være så tæt på familie som muligt. Så vi flytter ind i en lækker, stor lejlighed i centrum af Vordingborg. Så jeg skal være husmor nu, griner hun.
WEB-TV: Sine fortæller om sin vildeste brandert
Langt fra kærlighed ved første blik

Sine

Sine er ikke i tvivl om, at hun har fundet sin drømmemand i den to år ældre Simon. (Foto: Privat)


Sine og Simon havde ellers kendt hinanden i mange år, men det var først i august, at paradisoen for alvor lagde mærke til den 22-årige Simon.
– Han kom flere gange hen til mig i byen, efter jeg havde fået fri i baren. Derfor var jeg jo normalt pinlig ædru, og det var han bestemt ikke. Så det virkede ikke rigtigt på mig, griner hun.
Herefter skrev han til hende et par gange, hvor hun besluttede sig for at svare. Og da hun først havde givet ham en chance, var der ingen vej tilbage.
– Jeg opdagede, at han var en fyr fyldt med humor og godt humør. Han fik mig til at grine og havde mange af de samme meninger, som jeg selv har. Men Simon er normalt slet ikke min type, fortæller Sine, der altså alligevel måtte overgive sig til ham.
LÆS OGSÅ: Julie ude af ‘Paradise’: Jeg valgte selv at forlade programmet
‘Paradise’-deltagelse skabte problemer
Men starten af forholdet var alligevel ikke nem, og især Sines deltagelse i det populære realityprogram gjorde det svært.
– Han havde mange meninger omkring min medvirkende i ‘Paradise Hotel’ og alt det på de sociale medier, som nu foregår omkring en efter en sådan oplevelse. Det gjorde det rigtig svært at være sammen i starten, siger Sine.
Faktisk gik parret efter hinanden allerede efter et par måneder, men Sine gav ikke op, og i slutningen af december fik hun sin vilje.
– Jeg havde bestemt mig for, at han skulle blive min, og det blev han så. Han er min drømmemand, og jeg sørger for, at vores forhold aldrig er kedeligt, slår Sine fast.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Paradiso efter sex på hotellet: Mine venner griner af det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.