HOT NEWS: 'Paradise'-babe er gravid

Nu løfter en velkendt paradiso sløret for, at hun bliver mor til sommer.

Af Emilie Holm Egebro - 4. marts 2019 kl. 10:43

I 2016-udgaven af ‘Paradise Hotel’ var Anna Katrine Hvenegaard blandt de håbefulde deltagere. Det blev dog ikke til hverken en sejr eller finaleplads, men hun fik en oplevelse for livet.
Kort efter deltagelsen kunne ‘Paradise’-baben dog fortælle, at hun havde haft held i kærlighed, da hun havde fundet sig en sød kæreste, Mikkel.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe er blevet indlagt i USA

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører speciel vane før sengetid
Parret, der nu har været sammen i knap tre år, kan nu glæde sig over en stor nyhed. Inden længe bliver to nemlig til tre:
– Jeg har været stille. Meget stille på det sidste. Til dels på grund af min voldsomme kvalme, men også fordi mit liv de sidste måneder har drejet sig om denne her lille hemmelighed. Jeg glæder mig til at skulle være mor til en lille dreng, afslører Anna Katrine på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja: Her er min største drøm
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger fra: Holder pause fra reality
– Det er en rigtig dejlig nyhed. Jeg er sat til den 18. august, men den egentlige dato er jo ham den lille derinde, der bestemmer. Vi har vidst det ret tidligt i forløbet – så tidligt at man på en scanning slet ikke kunne se, at jeg var gravid. Jeg har haft det rigtig skidt med den famøse morgenkvalme, som har været en 24-timers kvalme indtil for nyligt. Det har derfor været svært at møde oplagt og frisk på arbejde, så jeg kunne færdiggøre min praktik – dog er det lykkedes, og jeg er nu færdiguddannet, uddyber Anna Katrine glad overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
– Det er spændende at skulle være forældre, man har nogen tanker og forventninger til sig selv, hinanden og det hele. Lige nu er tanken dog også lidt nervepirrende – det her lille menneske er afhængigt af Mikkel og jeg, vi skal sørge for, at han lærer alle livets ting. Det er LIDT skræmmende, men så dejligt, fortsætter hun.
Anna Katrine
Se det fine scanningsbillede herunder, og se billeder af Anna Katrine og Mikkel i galleriet:


LÆS OGSÅ: Ærgerlig ‘Paradise’-babe: Jeg fortryder én ting ved min deltagelse
LÆS OGSÅ: Caroline narret under ‘Paradise’-finale: Det værste var ikke at miste pengene