HOT NEWS: 'Paradise'-babe er blevet single

En tidligere ‘Paradise’-finalist er ikke længere sammen med kæresten.

Af Emilie Holm Egebro - 6. oktober 2015 kl. 19:25

Tilbage i maj kunne en lykkelig Sandra Rud Gaasedal fra ‘Paradise Hotel’ sæson 9 afsløre, at hun havde fået sig en kæreste et par måneder forinden. Desværre holdt kærligheden ikke.
– Morteza og jeg er ikke længere sammen. Vi slog op for to måneder siden, men grunden til det er privat mellem ham og jeg. Faktisk vil jeg helst ikke snakke om det, siger Sandra til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi snakker stadig sammen og er venner, så det er dejligt. Jeg er ok nu, men det er selvfølgelig hårdt at gå fra hinanden, når man elsker personen. Og jeg er hvert fald slet ikke nået til det stadie, hvor jeg tænker på at finde en ny.
Få mere at vide omkring Sandras følelser om bruddet HER!
Se galleriet med Sandra øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandra jubler: Jeg har bestået køreprøven
LÆS OGSÅ: HOT: ‘Paradise’-babe er ikke længere single
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.