HOT NEWS: 'Paradise'-babe er blevet beauty-blogger

Camilla Tandrup Hansen fra ‘Paradise’ sæson 9 springer nu ud som blogger.

Af Emilie Holm Egebro - 27. juli 2015 kl. 17:55

Den tidligere paradiso Camilla Tandrup Hansen afslørede allerede overfor Realityportalen.dk i maj, at hun havde planer om at starte en blog om beauty indenfor nærmeste fremtid. Og nu er bloggen blevet en realitet. Under navnet ‘Beautybirds’ har Camilla og veninden Cecilie nemlig udgivet deres helt egen beauty-blog.
– Jeg har længe tænkt på at lave en blog, og eftersom Cecille og jeg er så tætte, som vi er og deler samme interesser, var det oplagt at starte en sammen. Vi arbejder til dagligt sammen i beauty-salonen Stylebox i København, så mange af vores samtaler handler generelt også meget om hår og makeup. Vi er ret gode til at inspirere hinanden, siger Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Cecilie er sindsygt stærk i makeup, hvor jeg stadig træner, og min stærke side er hår. Derfor udgør vi et ret fedt team, hvis vi selv skal sige det. Vores blog vil være tips, tricks, looks og nyttig viden fra den professionelle verden. Og så kommer vi til at skrive lidt om nogle af de spørgsmål, som vi oftest får i butikken. Og så vil vi også lave en masse videoer, der kan vise, hvordan vi laver looks.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ’Paradise’-par vil købe lejlighed sammen
Paradise-veninder blev det afgørende
Selvom Camilla længe har gået at overvejet, om hun skulle starte en blog, blev det ‘Paradise’-veninderne, der fik Camilla til at tage springet.
– Det var helt sikkert Anna Due og Malene Sandgaard, der fik mig til at springe ud i det. De fortalte om deres blog til Bloggers Delight-eventet i maj, hvor jeg så besluttede mig for at komme i gang, forklarer Camilla. Hun tilføjer:
– Bloggen kommer dog ikke kun til at handle om beauty. Vi valgt at have hver vores eget lille “hjørne” af bloggen, hvor der skal være plads til, at vi kan skrive lige, hvad vi har på hjerte. Også selvom det ikke drejer sig om beauty.
Camilla og Cecilie håber på, at bloggen kan inspirere andre og på sigt også, at de kan blive deres eget lille team.
Følg Camilla på bloggen HER!
LÆS OGSÅ: Reality-par: Sådan overlever et ‘Paradise’-forhold
LÆS OGSÅ: Alexander: Det er som at dø
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.