HOT NEWS: 'På røven i Nakskov' vender tilbage

2016 byder på et gensyn med de medvirkende fra ‘På røven i Naksov’.

Af Jonas Sand - 12. april 2016 kl. 13:15

TV 2 skabte sidste år stor debat, da de i en kort programserie fulgte en gruppe mennesker i ‘På røven i Nakskov’, og senere i år kan debatten blusse op igen. TV 2 og produktionsselskabet bag, Koncern TV, bekræfter nemlig over for TV ØST, at det omdiskuterede program vender tilbage.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører deres store hemmelighed
– Jeg kan bekræfte, at vi er ved at producere fire opfølgningsprogrammer, som bliver sendt på TV 2 i løbet af 2016. Vi er stadig på et meget tidligt stadie i processen, så det er stadig uvist, hvad programmerne konkret vil komme til at indeholde, siger redaktør for dokumentarerne, Nikolaj Daugberg, til TV ØST.
Der er ifølge Koncern TV tale om et gensyn med nogle af deltagerne fra første sæson, hvor tv-seerne får mulighed for at få en opdatering på, hvordan det siden er gået for deltagerne. Men TV 2 vil endnu ikke sige, hvad dokumentarerne konkret vil blive vinklet på, og hvem der kommer til at medvirke i dem.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’: Populær familie fortsætter pausen
LÆS OGSÅ: Husker du Mathilde fra ‘Årgang 0’? Så smuk er hun blevet
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Megan Fox er gravid, men hvem er faren?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.