HOT NEWS: Nyt par i reality-land

Sarah Skou Christensen fra ‘Kongerne’ og ‘Big Brother’-deltageren Jimmi Jacobsen har slået pjalterne sammen.

Kongerne
Af Mikkeline Andersen - 28. januar 2015 kl. 15:00

Snart kan seerne opleve Babs aka. Sarah Skou Christensen, når hun giver den gas som single i ‘Kongerne – Vilde i varmen’. Siden Sarah er kommet hjem fra Thailand, er der dog sket ting og sager.
Da der den 13. januar var Reality Award blev ‘Kongens’ singletilværelse nemlig skiftet ud, for her mødte hun ‘Big Brother’-fyren Jimmi Jacobsen.

Big Brother

Sarah er faldet pladask for ‘Big Brother’-fyren (Foto: Kanal 5)


– Jimmi og jeg har kendt til hinanden noget tid, og jeg har da haft et godt øje til ham. Men flirten startede faktisk til Reality Award, og siden har vi set hinanden. Så det er gået meget hurtigt med, at vi er blevet kærester, fortæller Sarah til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Det var lige fra starten af, at jeg faldt for ham og håbede, vi skulle finde sammen. Normalt skal der rigtig meget til, før jeg overhovedet føler noget for en fyr, så det er fantastisk. Han gør mig virkelig glad.
LÆS OGSÅ: Skal Knalperlen være far
Havde opgivet kærligheden
Fra start var kemien mellem Jimmi og Sarah god, og hun sætter pris på hans personlighed og den måde, som han behandler hende på. Og så er han jo pisselækker, slår hun fast.
– Jeg tror, vi var lige gode om at score hinanden. Vi var ret fulde begge to den første aften, kan man nok roligt, siger hun med et grin.
Faktisk lå det ikke i kortene, at Sarah skulle finde en kæreste.
– Jeg havde egentlig lidt opgivet at finde en kæreste, fordi jeg er enormt kræsen, når det kommer til at få følelser for en fyr. Så vi har taget det stille og roligt. Men med Jimmi har der ingen tvivl været om, at vi skal være sammen.
‘Kongerne – Vilde i varmen’ kommer snart på Kanal5
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: De fandt sammen i 2014
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.