HOT NEWS: Nyt par i reality-land

En ‘Paradise Hotel’-babe har fundet sammen med en deltager fra ‘Bikini Island’.

Af Jonas Sand - 20. oktober 2015 kl. 12:25

Kærligheden blomstrer i reality-land, hvor Amalie Kronil fra årets udgave af ‘Paradise Hotel’ har fundet sammen med ‘Bikini Island’-deltageren Nicklas Bust. Det bekræfter de begge.

Foto: Privat + Janus Nielsen

Nicklas Bust og Amalie Kronil indrømmer, at de er blevet kærester. Foto: Privat + Janus Nielsen


– Ja, vi er kærester. Vi kan nok ikke løbe fra, at vi er blevet lidt glade for hinanden, indrømmer Amalie Kronil over for Realityportalen.dk.
Vi mødte hinanden hjemme hos mig til en middag for en måned siden, hvor vores fælles veninde Nanna Line havde taget Amalie med, lyder det fra Nicklas.

GALLERI: Sådan så Amalie Kronil ud før ‘Paradise Hotel’
“Amalie er alle fyres drøm”
Og siden den middag er det kun gået én vej for de to reality-deltagere, der har været sammen næsten hver dag siden.
– Amalie er bare enhver fyrs drøm! For det første er hun sindssygt smuk og dejlig, og så er hun også fornuftig at høre på, fortæller Nicklas til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg er travlt optaget af mit firma, men Amalie er også er selvstændig, og hun ved derfor, hvad det vil sige. Hun kan sætte sig ind i de ting, jeg gør og tænker, og på den måde gør hun bare hverdagen 100 gange lettere uden brok og med masser af kærlighed.
Også Amalie nyder livet med sin nye kæreste, og hun fortæller, at hun aldrig har mødt en fyr, hun passer så godt med.
– Jeg elsker hans gode humør, som altid kan få et smil frem på mine læber. Derudover er han utrolig omsorgsfuld, betænksom og kærlig. Vi hygger os i det hele taget bare virkelig meget sammen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Jeg vil gerne have større bryster
Har mødt familien
Selv om parret kun har været sammen i en måned, har de allerede taget skridtet videre og har mødt hinandens familier.
– Jeg har mødt hans mor kort et par gange. Derudover har vi tilbragt meget tid med hans søstre, som er virkelig søde. Han har også mødt min mor, da vi var til middag hos hende i søndags, siger Amalie.

– Og ja, Amalie har også en dejlig familie, uddyber ‘Bikini Island’-deltageren.
Hvad fremtiden bringer for parret, ved de ikke endnu. De nyder bare tiden sammen, men én ting ligger helt fast: De er meget glade for hinanden.
Se flere billeder af det forelskede par i galleriet over artiklen.
GALLERI: ‘Bikini Island’-deltagerne fik deres finalefesten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.