HOT NEWS: Nu kan du følge Camilla Framnes på Instagram

Nu kan du komme endnu tættere på den unge mors liv i det nordjyske.

Af Jonas Sand - 28. oktober 2015 kl. 18:40

Det er godt nok slut med at følge Camilla Framnes og familiens liv i ‘De unge mødre’. Men nu giver hun alligevel folk mulighed for at følge lidt tættere med i hendes liv i det nordjyske, hvor hun bor med kæresten Kevins og deres børn. Hun er nemlig kommet på Instagram.
– Jeg har valgt at gøre det, fordi jeg godt kan se, at det ikke lige er hver dag, jeg får tid til at lave et blogindlæg eller sende en hilsen. Så jeg tænkte, at det kunne være en mulighed for at gøre det, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.

– Jeg regner med at dele hverdagsbilleder af mine lækre børn, ture, nyt i hjemmet, hvad jeg spiser og alt sådan noget, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget har Camilla Framnes tabt sig
Skal supplere bloggen
Men hvis du har været glad for at følge med i Camillas liv på bloggen, så skal du ikke være bange for, at den bliver droppet.
– Der er mange, der har sendt mig dejlige, varme beskeder og er glade for, at de kan fortsætte med at følge mit liv på bloggen. Nu kan Instagram supplere de dage, jeg måske ikke lige når at skrive på bloggen, siger hun.

Du kan finde Camilla Framnes på Instragram HER.
Se flere billeder af den unge mor i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter dåben: Derfor valgte vi navnet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.