HOT NEWS: Nu afslører Monique kønnet på sit barn

Paradisoen og kæresten Mark Bøgelund ved nu, om de skal være forældre til en pige eller en dreng.

Paradise hotel, Big brother
Af Mikkeline Andersen - 30. juli 2015 kl. 8:30

Dette års vinder af ‘Paradise Hotel’ havde knap fået armene ned, før hun igen kunne juble. Monique von Appen og ‘Big Brother’-kæresten Mark Bøgelund venter nemlig deres første barn. Men parret har ikke kunnet vente til fødslen med at få at vide, om det bliver en pige eller dreng, som de om et halvt år kan kalde sig forældre til. Derfor har de været til kønscanning, og på sin blog afslører paradisoen i en hemmelighedsfuld video, om hende og Mark skal gå amok i lyserød eller lyseblå.
I videoen står Monique med en lyserød og en lyseblå ballon. Den ballon, som hun springer, bliver det ikke, fortæller hun.
– Jeg har ikke helt selv forstået, hvilket køn det er, jeg skal have, selvom jeg har fået det at vide. Jeg spurgte også, om der var en chance for, at hun tog fejl, men hun sagde, at klinikkens gennemsnit var 99,7 procent. Så chancen for, at det ikke er det køn, de siger, er ret lille, siger hun i videoen og prikker til en ballon, så de begge ryger på gulvet:
– Det blev altså en pige. Ja, vi venter os en pige, så nu kan vi gå i gang med at shoppe. Det var godt, jeg vandt ‘Paradise’, for nu ved jeg, hvad jeg skal bruge de penge til. Det er jo ikke billigt at få en baby.
LÆS OGSÅ: Monique raser mod sine haters: Drop fordommene om mit barn
Babyen blev et væddemål
Inden parret fik kønnet på deres barn at vide, havde de to konkurrencemennesker indgået et lille væddemål.
– Vi havde væddet, om det blev en pige eller dreng, og den, der tabte, skulle betale scanningen, fortæller Monique.
Nu har Monique og Mark styr på, hvilken farveskala de skal gå efter, når de skal hive babytøj ned fra hylderne. Alligevel kan paradisoen næsten ikke forstå det.
– Det er stadig ikke gået helt op for mig, at jeg rent faktisk har en baby i maven, og at jeg om et halvt år er mor. Det er lidt uvirkeligt, men jeg glæder mig.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Monique indrømmer: Jeg er smaskforelsket i Mark
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.