HOT NEWS: Mr. Paradise har fundet kærligheden

Amor har været en tur forbi Kian fra årets udgave af ‘Paradise Hotel’.

Af Jonas Sand - 6. juni 2016 kl. 11:06

Kian Damsgaard er en lykkelig mand for tiden. ‘Paradise Hotel’-deltageren har nemlig fundet kærligheden med den 23-årige Christina fra Korsør, som han mødte under en bytur. Det afslører han over for Realityportalen.dk.

Kian og Christina. (Foto: Privat)

Kian og Christina. (Foto: Privat)


– Jeg mødte Christina gennem nogle fælles venner i byen og tog en drink med hende, fortæller en glad Kian, der gerne ville se mere til pigen fra Korsør.
– Vi udvekslede Snapchat, og jeg besluttede mig for at invitere hende ud et par dage senere. Så endte vi med at bruge fem dage sammen.
LÆS OGSÅ: TV3 søger ‘Paradise’-deltagere til ny sæson
Lang rejsetid
‘Mr. Paradise’ har svævet på en lyserød sky i de seneste tre måneder, og parret rejser med glæde halvanden time hver vej for at se hinanden.
– Vi ser hinanden flere gange om ugen på trods af rejsetiden, fortæller Kian, der ikke er i tvivl om, hvad han faldt for hos sin nye kæreste.
– Jeg faldt uden tvivl for hendes helt igennem uimodståelige smil, og så føler jeg mig desuden helt og aldeles tryg i hendes nærvær.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kian afslører crush på Fie Laursen
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den
LÆS OGSÅ: Kian ude af ‘Paradise’: Utroligt at folk kan være så væmmelige
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.