HOT NEWS: Mor-Zanne springer ud som blogger

Nu er den velkendte ‘Mig og min mor’-deltager også kommet med på bloggerbølgen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. oktober 2015 kl. 17:55

I ‘Mig og min mor’ sæson 1 møder vi Victoriah Bech og hendes mor Zanne. Victoriah er sidenhen flyttet til Los Angeles, hvor hun udlever den amerikanske drøm med sangkarriere, webshop og blog. Og netop på bloggen har Victoriah netop afsløret en nyhed.
– Mor-Zanne har netop startet sin egen blog denne uge. Hun har altid en masse at sige og har altid en mening om alting, så jeg er ikke overrasket over, at hun er kommet med på blogbølgen, skriver Victoriah på sin blog.
– Vil du inspireres til at finde dine egne meninger, udfordres til at tænke nyt, mærke at der er masser af plads, og at udsigten rækker længere ud i horisonten end øjet rækker og er så smuk, som du gør den til – ja så skal du læse min blog, skriver Zanne selv i sin præsentation af sin blog.
Følg Zanne på hendes blog HER!
Se også galleriet af Zanne og Victoriah øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: ‘Mig og min mor’-stjerne viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Mor-Zanne: Jeg har forbudt Victoriah at gå i skole
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.