HOT NEWS: Mopper taler ud om sygdom i ny bog

Nu kan man komme tættere på den populære familie end nogensinde før.

Af Louise Vilsbøl - 8. marts 2017 kl. 10:49

Egentlig skulle Geggo, Linse og Mopper skrive en bog sammen, som skulle skildre familiens liv i tre generationer, men Geggo bakkede ud af projektet få måneder inden, bogen skulle ramme hylderne. Nu viser det sig dog, at arbejdet ikke er spildt.
Ifølge Se  & Hør kommer bogen 30. maj, og det er en samtalebog med Mopper og Linse, hvor man kommer tættere på de to stærke kvinder end nogensinde før. Mopper fortæller helt uden filter om sin opvækst, forholdet til forældrene og om sønnen, som hun opgav.
– Hun har fortalt mig ting om sit liv og sin ungdom, som man aldrig har hørt om i ‘Familien fra Bryggen’. Det var et til tider meget farverigt liv, fortæller forfatteren MichaelHolbek til Se & Hør.
Mopper vil også fortælle om sygdommen og om det at skulle se døden i øjnene.
LÆS OGSÅ: Geggo: Sådan har det været at lave programmet uden Mopper
Geggo: Jeg følte mig blottet og fik kvalme
Da Geggo besluttede sig for at springe fra bogen, som ellers skulle have været et familieprojekt, fortalte hun, at det havde været rigtig svært for hende at vise så meget af sig selv.
– Alt i alt, så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje, og så langt fra hvad jeg er vant til i ‘Familien fra Bryggen’ på TV3. Jeg følte mig blottet og fik helt kvalme ved tanken om, når den bog skulle udgives, fastslog hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Nekrolog: Moppers liv fra start til slut
Nu bliver bogen alligevel til en realitet, men det bliver dog uden Geggo. Michael Holbek er også forfatteren bag Linses to tidligere bøger, men selvom han kender familien godt, så giver han overfor ugebladet udtryk for, at man denne gang kommer endnu tættere på den populære familie.
Mopper døde efter godt et halvt års svær sygdom den 21. november sidste år, og hun var omgivet af familien og i godt humør til det sidste.
LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.