HOT NEWS: Monique indrømmer: Jeg er smaskforelsket i Mark

Monique von Appen afslører, at hun har overgivet sig til sine følelser for ‘Big Brother’-deltageren.

Paradise Hotel, Big Brother
Af Jonas Sand - 16. juni 2015 kl. 12:01

For lidt mere end en måned siden kunne vi på Realityportalen.dk fortælle, at Mark Bøgelund fra ‘Big Brother’ og Monique von Appen fra ‘Paradise Hotel’ er deltagere i den nye sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor kun par og ægtefolk deltager.
De to har dog indtil videre ikke været meget for at fortælle om forholdet, og de har flere gange afvist, at de skulle være kærester. Det gør de stadig, men Monique indrømmer nu på sin blog, at hun er faldet for ‘Big Brother’-deltageren.
– Jeg er kommet forelsket hjem til Danmark. Ja, næsten smaskforelsket. Det er mega svært at indrømme overfor mig selv. Følelser og jeg har været et no go, men nu tager jeg chancen, giver slip og lader hjertet bestemme. Tænk nu hvis Mark er den rette. Den chance må ikke gå til spilde, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Robinson’-par: Ingen sex i ‘Robinson’

Foto: Lotta Lemche, TV3

Parret så ud til at være glade for hinanden, da de første billeder fra ‘Robinson Ekspeditionen’ blev delt. Foto: Lotta Lemche, TV3


Det må briste eller bære
Monique kæmpede i lang tid med sine følelser, som faktisk slet ikke var til stede i starten. I løbet af den seneste periode har de dog ramt hende med stor kraft, og nu kan hun ikke længere ignorere dem.
– Det hele er sket på de to seneste uger, og nu har jeg valgt at erkende det – også selvom det er svært for mig ikke at have kontrol. Nogle gange må man tage en chance, og det gør jeg nu. Så må det briste eller bære, fortæller Monique til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-par vender hjem fra ‘Robinson’ før tid
Ikke kærester
Men selv om Monique flyver forelsket rundt på den lyserøde sky og har erkendt sine følelser, så tyder det på, at hun stadig flyver alene. I hvert fald er parret endnu ikke blevet kærester, slår ‘Paradise’-vinderen fast.
Før jeg vil gå ind i et forhold, vil jeg være 100 procent sikker på, at det holder. Jeg gider ikke gøre noget halvt, og for mig som person er det vigtig, at Mark i dette tilfælde vil de samme ting, som jeg vil. Ellers holder det ikke, siger Monique til Realityportalen.dk.
Det var altså ikke par-problemer, der gjorde, at parrets ‘Robinson’-deltagelse blev en kort fornøjelse. Og tiden vil vise, om Danmark snart får et nyt reality-par. Men det kunne altså godt tyde på det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Spritnyt reality-par på vej mod ‘Robinson’-eventyr
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.