HOT NEWS: Megastjerne bejlede til Saseline Sørensen

Selv om Saseline Sørensen nyder barslen med sin to måneder gamle søn Dexter giver familielivet også sangerinden lyst til at stikke af for en stund og tilbage til dengang, hun var ung og ubekymret.

Af Newspaq - 28. april 2015 kl. 18:00

Det beretter den 32-årige sangerinde på sin blog wuhuw.dk. I et indlæg tænker hun tilbage på sit møde med den nu 42-årige supermusiker Pharrell Williams under et arrangement i Los Angeles, hvor hun blev hevet backstage.
– Pharrell Williams havde fået øje på mig og mente åbenbart, at jeg skulle bejles lidt til. Så han gik efter mig med sit entourage af bodyguards, og jeg gik væk fra ham. Jeg husker lige så tydeligt, at han sagde: “Hey girl! Are you running away from me?, skriver Saseline Sørensen og fortsætter fortællingen:
– Jeg husker også ligeså tydeligt, hvor sej jeg følte mig, da mit kække svar var: “Hey you! You running after me?” Jeg syntes ikke, han skulle have det for nemt, og jeg skulle slet ikke være en af de “billige” piger. Så selvom jeg alligevel endte med at gå med ham om backstage og drikke lidt cocktails, så blev det altså ved flirten, skriver den malaysisk-fødte sangerinde og tilføjer:
– Jeg var mega hard-to-get, og jeg forlod backstage og ham og hans crew igen. Det var virkelig en sjov aften og endnu et fedt minde til scrapbogen, skriver sangerinden, der i dag er i et forhold med kæresten Michael Dreyer, mens Pharrell Williams er gift og har barn med modellen Helen Lasichanh.
Pharrell Williams kan i øvrigt ses på årets Roskilde Festival, hvor han optræder på Orange Scene onsdag den 1. juli.
Læs hele Saseline Sørensens indlæg HER.
LÆS OGSÅ: Saseline raser: Hold kæft, det er min baby
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.