HOT NEWS! Medina er gravid

Sangerindens store drøm er gået i opfyldelse.

Af Helle Bill Madsen - 10. august 2020 kl. 8:43

Det har været en drøm i rigtigt mange år for den 37-årige sangerinde Medina at få børn, og nu ser det ud til at gå i opfyldelse for hende til februar. Medina er gravid, bekræfter hendes manager Thomas Børresen.

Det er en lykkelig fortsættelse af eventyret med den ti år yngre model Malo Chapsal, som hun blev gift med på Frederiksberg Rådhus i juni måned i år. Ved brylluppet spirrede lykken allerede inde i maven på Medina, som tilbage i 2012 proklamerede, at hun gerne ville have børn.

LÆS OGSÅ: Kæmpe glæde: Oh Land har født

– Snart, lød det fra Medina i 2012 i tv-programmet ‘Felix flytter ind’, da Felix Smith spurgte Medina, hvornår hun skulle have børn med sin kæreste dengang, sangeren Christoffer.

– Man kan jo starte med at prøve. Jeg skal have tre-fire stykker, sagde Medina til Felix Smith, så nu ved Malo Chapsal, som Medina har været sammen med siden en venindes bryllup i 2018, hvad han skal være en del af. Duoen Medina og Malo blev forlovet i 2019, og er lige nu ved at stifte en nyt og børnevenligt hjem, efter at parret netop har sat deres 6,7 mio. kr. penthouselejlighed på Frederiksberg til salg.

LÆS OGSÅ: SE HER: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne: Jeg vil ikke kærlighed for enhver pris

 

Læs mere om